Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brutális karácsonyi poénvideót kaptak a Vaják rajongói

Brutális karácsonyi poénvideót kaptak a Vaják rajongói

Zene, Film & Kultúra

Brutális karácsonyi poénvideót kaptak a Vaják rajongói

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 06:36

A Vaják című sorozat sztárja, Henry Cavill kirakott egy véres, vicces videót, amiből kiderül, hogy Geralt csupán egy kis mészárlásra vágyik az ünnepek alatt.

A Netflix tavaly mutatta be a nagysikerű The Witcher, vagyis Vaják című alkotást, ami a népszerű könyveken, illetve videójátékokon alapul. Henry Cavill alakítja benne Geraltot, a morgós, káromkodós, erőszakos, de mégis igazán szerethető főhőst, a közönséget pedig egyből meghódította a sorozat különleges világa és izgalma. Természetesen jön a második évad, de a járvány miatt sajnos csak jövőre, a készítők viszont addig sem feledkeznek meg rólunk.

Henry Cavill megosztott egy Vajákos ünnepi poénvideót, ami arról szól, hogy Geralt mennyire rühelli a karácsonyt, és csillogó-villogó díszítések, cuki sapkák és gondosan becsomagolt ajándékok helyett sokkal jobban örülne pár brutális összecsapásnak, ahol kedvére kaszabolhatja ellenfeleit.

Természetesen nem finomkodtak, hiszen a digitálisan megbuherált felvételek mellett torkon szúrást, felégetést, lenyilazást, fejrobbanást és persze karddal történő gyilkosságot is láthatunk, szóval mindent, ami Geralt karakterének lelkét melegséggel tölti el. Reméljük, hogy a széria folytatása is hasonló hangulatot fog árasztani, de addig is be kell érnünk ezzel.

Itt lehet megtekinteni a fent említett videót, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: A Vaják című sorozatból ismert Geralt szerepében Henry Cavill / via looper.com