promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robbie Williams egy zseniális karácsonyi koronavírus-dallal lepett meg minket – videó
Borítókép:  Robbie Williams / Alexander NEMENOV / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idei karácsony nem lesz olyan, mint az eddigiek, és ezt Robbie Williams is tudja, ezért most egy fülbemászó zenével poénkodik a járványon és az ünnepeken.

Az „Angels”, „Let Me Entertain You”, „She's The One” és többek között a „Rock DJ” énekese, Robbie Williams nem csupán a remek hangjáról és szórakoztató fellépéseiről híres, de humoráról is, amit most éppen egy mókás karácsonyi dalban kamatoztat. A világsztár úgy gondolta, hogy oldani kéne egy kicsit a globális feszültséget, és szerencsére úgy néz ki, hogy sikerült is neki, persze a maga módján.

Robbie Williams „Can't Stop Christmas” című szerzeményéből kiderül, hogy idén az a legjobb, ha a zokni mellé kézfertőtlenítőt is kapunk a fa alá; a Mikulás természetesen szokás szerint jönni fog, de azért megtartja a javasolt távolságot; illetve az is biztos, hogy örökké bennünk él a karácsonyi hangulat – feltéve, ha van elég bor.

A vicces, de azért valamilyen szinten elgondolkodtató mondanivaló mellett kellemes dallamokkal, és rádióbarát hangszereléssel ajándékoz meg minket Robbie Williams, aki a karantén alatt is folyamatosan bohóckodott nekünk, hiszen többször is élőben énekelgetett a neten, hátha attól egy kicsit jobb kedvünk lesz – és általában így is lett.

Itt lehet meghallgatni Robbie Williams „Can't Stop Christmas”, vagyis szabad fordításban a „Nem lehet megállítani a karácsonyt” című dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás