Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Műsorváltozás lesz a TV2-n, ami minden hétköznapot érint

Műsorváltozás lesz a TV2-n, ami minden hétköznapot érint

Zene, Film & Kultúra

Műsorváltozás lesz a TV2-n, ami minden hétköznapot érint

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

November 23-án, hétfőn este indul a Farm VIP kiegészítő műsora, ami komoly műsorváltozást von maga után a TV2 hétköznap esti sávjaiban.

A napokban nemcsak a versenyzőket, de a nézőket is megdöbbentette, mikor a piros csapatot erősítő Szögeczki Ági bejelentette a műsorban, hogy úgy döntött, feladja a versenyt, és hazamegy.

„Nem akartam senkit terhelni a lelkiéletemmel, szívfájdalmammal. Mindent meg akartam tenni a csapatért. (...) Több százmillió sem ér annyit, mint a kisfiam. Őt választom, és haza akarok menni hozzá. Nem akarom, hogy kiessen Marci, én meg két nap múlva hazamenjek. Édesanya is vagyok, és ez fontosabb”

– mondta zokogva Ági.

A szóban forgó, megható jelenetet alább nézhetitek meg, amit még Ambrus Attila sem bírt ki könnyek nélkül.

Hétfőtől komoly műsorváltozás várható a TV2 hétköznap esti sávjaiban, ugyanis a Farm VIP weboldalán bejelentették, hogy egy kísérőműsort indítanak Farm, ahol éltünk címmel, amiben Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti szemtől szemben faggatja a szereplőket a kulisszatitkokról és a lezáratlan konfliktusokról.

A november 23-i első adás vendégei a piros csapatból Vasvári Vivien és Ambrus Attila lesznek, míg a sárgákat ezúttal Horváth Éva és Terecskei Rita képviseli majd. Az érintettek többek között a hétfői lakóhely-csere nehézségeiről, személyes tapasztalatairól is mesélnek majd.

A Farm, ahol éltünk minden nap 22:05-től, közvetlenül a Farm VIP után lesz látható.

Borítókép: TV2

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria