promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élsportolóból zenész: szólólemezt készít Bánhidy András
Borítókép:  Bánhidy András sajtófotó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bánhidy András, aki aktív sportemberként és profi vízilabdázóként is számos sikert tudhat már magáénak, elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a közönségnek saját dalait.

 

Dallamos, akusztikus gitárzene, kellemes férfihang, azonnal megragadó sorok, színvonalas dalszöveg

– ezek a jelzők mind tökéletesen jellemzik Bánhidy András zenéjét, valamint debütáló szerzeményét, az Álom volt vagy valóság című dalát. 

A Budapesten élő gitáros-énekes az elmúlt tíz évben már foglalkozott zeneírással, valamint a NotBad rockzenekar énekesként már megismerhették a munkásságát, most azonban első, szólódalával szeretné elkápráztatni a közönséget.

Erről András a Promotions.hu-nak mesélt először:

„A zene mindig is az életem fontos része volt. Sportolóként és az azt követő civil életem alatt is folyamatosan. Viszont ez a zenei világom valahogy mindig a háttérbe szorult. Az elmúlt fél évben, amikor több időt töltöttünk magunkkal, a kialakult mindenkit érintő élethelyzetből adódóan, jó esetben többet tudtunk foglalkozni olyan dolgokkal, amik fontosak számunkra. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy eljött az idő, hogy kikerüljenek a fiókokból a számaim és tegyék azt, amire a dalok hivatottak”.

A közel teljes nagylemeznyi anyag első megjelent dala már hallható a rádiókban, hamarosan pedig egy lyrics (szöveges) videóval lesz megtekinthető András YouTube csatornáján. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás