Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Igazi sztárparádé lesz a New Level Empire új klipjében

Igazi sztárparádé lesz a New Level Empire új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Igazi sztárparádé lesz a New Level Empire új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián - 2020.11.21. 09:39

A Sztárban sztár versenyzője, Horváth Boldi és Wolf Kati is közreműködik a New Level Empire vadonatúj klipjében. A Kelemen Kabátban frontembere nem először dolgozik Zola zenekarával. 

A New Level Empire még a 2014-es A DAL című műsorban tűnt fel, ahol akkor egészen a döntőig meneteltek The Last One című számukkal. A zenekar sikere azóta töretlen, állandó szereplői a legnagyobb hazai fesztiváloknak, és az egyik legtöbb rádiós lejátszással büszkélkedhető bandává váltak. 

Az elmúlt hat év alatt egymást után hozzák a slágereket. Dolgoztak már együtt az AK26-al, a Republic zenekarral, sőt még Majkával is. Legutóbbi daluk már több, mint három milliós megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón. 

Az idei év Zoláéknak sem kedvezett, de nem álltak meg, eldöntötték, hogy idén még egy dalt kihoznak, méghozzá nem is akármilyen közreműködőkkel. 

Az új zenét a Sztárban sztár nagy visszatérőjével, Horváth Boldival és az Euróvíziós Dalfesztivált is megjárt Wolf Katival közösen készítik, úgyhogy igazi sztárparádéra számíthatunk a dalhoz készült videoklipben. 

A Kelemen Kabátban frontembere néhány éve dolgozott már együtt az elektronikus zenét játszó bandával, akkor a szegedi SZIN fesztivál himnuszát mutatták be, a Son Of The Sun-t.

Dj Newl, az együttes dobosa néhány részletet is elárult az új klip forgatásának szünetében. 

„Amikor a Te csak így vagy jó című dal elkészült mi már tudat alatt tudtuk, hogy ez lesz az a szám, ami Wolf Katinak készült, aki amikor meghallotta, azonnal beleszeretett a dalba, így nem is volt kérdés a folytatás” 

– mondta a zenész a Blikknek.

Nos, mi kíváncsian várjuk, ránk fér már egy újabb jó zene, ezekben a nehéz napokban!

Borítókép: Akvárium Klub