promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Sylvester Stallone nem lesz többé Rambo?
Borítókép:  Rambo szerepében Sylvester Stallone / via cinematicslant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly döntést hozott Sylvester Stallone, hiszen már tudja, hogy mi lesz Rambo sorsa, a rajongók pedig nem biztos, hogy örülni fognak ennek.

1982-ben mutatták be Sylvester Stallone főszereplésével a Rambo című alkotást, aminek köszönhetően megszületett minden idők egyik legkeményebb akcióhőse, John Rambo. A film az évtizedek alatt egy sikeres szériává nőtte ki magát, aminek tavaly mutatták be az ötödik részét, de már nem túl sokan voltak rá kíváncsiak, így mondhatni megbukott. Sly utána azt mondta, hogy utoljára láthattuk őt a szerepben, viszont azóta célozgatott párszor arra is, hogy esetleg még visszatérhet – most elárulta, hogy végül mire jutott.

Egy rajongó megkérdezte Sylvester Stallone-tól Instagramon, hogy lesz-e még folytatása a Rambónak, a világsztár pedig azt válaszolta neki, hogy maximum egy előzmény-alkotást kaphat valamelyik streaming oldalon az ikonikus karakter, és semmi mást – ezek alapján pedig végleg búcsút intett a Rocky melletti legismertebb szerepének, legalábbis színészként.

Ezzel eléggé elszomorította az embereket, hiszen sokan reménykedtek abban, hogy majd egy utolsó, hatodik résszel méltó lezárást kaphat a történet, de úgy néz ki, hogy Sylvester Stallone nem így gondolja – bár nála nem lehet tudni, hiszen sűrűn változtatja a véleményét, és egyelőre ez is csupán egy ideiglenes ötletnek tűnik a részéről.

Sly régebben elmesélte, hogy szerinte Rambo egy ártatlan, jószívű, sportos, népszerű, szinte tökéletes ember volt még fiatalon a háború előtt, de a traumák súlyosan meggyötörték őt. Ebből a nézőpontból esetleg érdekes lehet például egy előzmény-sorozat, viszont az is biztos, hogy ez egyáltalán nem pezsdítené fel annyira a közönséget, mint egy rendes folytatás, szóval reménykedjünk benne, hogy Stallone meggondolja magát, és hamarosan visszatér Rambóként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás