promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent Justin Bieber és Shawn Mendes közös dala
Borítókép:  Seventeen Magazine
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtörtént, amire már a rajongók régóta várnak. Közös dalt és videoklipet készített a két szupersztár, Justin Bieber és Shawn Mendes.

Manapság egyre divatosabb a zenészek körében, hogy nem szólódalokkal, hanem valamilyen kollaborációval lepik meg a közönséget. Ez nekik nézettség és a hírnév szempontjából sokat hozhat, viszont bármekkora nevekről van szó, a feat-ek nem mindig jelentenek garantált sikert. 

Vegyük példának Ed Sheeran tavalyi számát, a Remember The Name-t, amiben összehozta a két legnagyobb rappert Eminemet és 50 Centet, mégsem pörgött annyira a rádiókban, mint például a Shape Of You. Szinte biztos, hogy nem ez a sors vár viszont a Bieber-Mendes duóra. 

Ha a zenerajongók idén már nem kapnának új dalt a külföldi világsztároktól, talán még akkor sem lenne hiányérzetük, a két előadó közös slágere után. Monster című dalukkal akár rekordokat is dönthetnek majd. 

A zenéhez készített videoklip egy nap alatt több, mint 13 milliós megtekintést hozott a srácoknak, ha pedig ez így marad még egy darabig, komoly trónfosztásokra is lehet számítani a legnagyobb videómegosztón.

A kisfilm egyébként, akárcsak maga a dal, elég letisztult, nincsenek benne verdák, sok készpénz és luxus ruhák, és ez még őszintébbé teszi az üzenetet. 

A szöveg főleg a hírnév és az álmok kapcsolatáról szól, benne minden pozitív és negatív élménnyel. 

Nektek, hogy tetszik a Monster? Írjátok meg nekünk Facebook-kommentben! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás