promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az új Transformers, és már a rendező is megvan
Borítókép:  Transformers / Paramount Pictures / Hasbro / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood nem engedi el a Transformers-szériát, ugyanis ezerrel dolgoznak a következő részen, de nem lesz felhőtlen a rajongók boldogsága.

2007 óta világszerte közel 5 milliárd dollárt termeltek a Transformers-filmek, ami természetesen elképesztő sikernek számít, így kijelenthetjük, hogy az emberek szeretik ezeket a látványos, szórakoztató alkotásokat, amikben robotok harcolnak egymással, meg persze az emberiség sorsa a tét. Igaz, hogy a 2017-ben bemutatott Transformers: Az utolsó lovag semmilyen szempontból sem váltotta be a hozzá főzött reményeket, de ez egyáltalán nem szabott gátat a szériának.

Bejelentették, hogy új Transformers-film jön, amit a Creed II rendezője, Steven Caple Jr. fog elkészíteni Joby Harold (Arthur király: A kard legendája) forgatókönyve alapján – de sajnos úgy néz ki, hogy nem folytatás lesz, hanem egy különálló történet, ami a már jól ismert világban játszódik.

Ez egyszerre jó, és rossz hír a közönségnek, hiszen az évek alatt egészen megkedveltük a karaktereket, és határozottan hiányozni fog ŰrDongó, vagy a legendás Optimusz fővezér. Viszont az is kiderült az utóbbi résznek köszönhetően, hogy ráfér egy kis vérfrissítés a Transformers-univerzumra, szóval még akár jól is elsülhet, hogy Steven Caple Jr. kapta meg a projektet, hiszen a Creed II-vel már bizonyított.

Arról még nincs hír, hogy mikor érkezik az alkotás, de azt azért elárulták, hogy több Transformers-filmen is dolgoznak egyszerre, amik között akár egy rendes folytatás is lehet, így nem kell teljesen elkeseredniük a rajongóknak. Ráadásul a 2018-as ŰrDongó megmutatta, hogy egy-egy autobot külön kalandja is működik, ha van benne lélek, és nem csupán egy agyatlan CGI-dömpinget hánynak a szemünk elé, szóval van remény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás