promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott az élőszereplős Tom és Jerry mozifilm szinkronos előzetese
Borítókép:  Sky
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Befutott az élőszereplős Tom és Jerry film első előzetese, amiből jól látható, hogy a Warner Bros. hogyan akarja meggyalázni gyerekkorunk egyik legkedveltebb rajzfilmsorozatát.

Mind ez idáig reménykedtem benne, hogy csupán egy rossz viccről lehet szó, de most már megkérdőjelezhetetlenül érkezik az élőszereplős Tom és Jerry mozifilm, amiben a két közkedvelt főhőst természetesen a CGI, és annak silányabb formájának segítségével keltik életre.

Bár a készítők mindent megtettek azért, hogy Tomnak és Jerrynek megmaradjon az a megszokott, klasszikus rajzolt alakja, mégis az animáció olyan zavaró és amatőrre sikerült, hogy szó szerint bántja az ember szemét. Hasonló megoldást láttunk már például a Bolondos dallamok élőszereplős feldolgozásaiban, de mind a Space Jam, mind az Újra bevetésen karakterei sokkal kidolgozottabbnak hatnak a Tom és Jerry-vel szemben, pedig az említett filmek 1996-ban és 2003-ban készültek.

A történet nagyjából annyi, hogy egy Kayla nevű lány beszerez egy macskárt, hogy elkapja a hotel egerét, ahol dolgozik.

Magyarán egy, a rajzfilmsorozatból megszokott Tom és Jerry fogócskázásra számíthatunk, és ahogy az előzetesben láthatjuk, a készítők meg sem erőltették magukat, hogy valami újat találjanak ki. Jerry megint kilapítja valamivel a zongorázó Tom mancsát, vasalóval fejbe vágja, rácsapja az ablakot, és így tovább. Persze mindemellett számíthatunk Warner-filmes utalásokra, legalábbis erre lehet következtetni az előzetesben látott Batman kikacsintásból.

A filmet a Fantasztikus Négyeseket és a Pofázunk és végünk rendezője, Tim Story dirigálta, míg a két főszerepet Chloë Grace Moretz (Ha/Ver, Éjsötét árnyék, Carrie) és Michael Pena (A Hangya, World Trade Center) alakítják.

A Tom és Jerry várhatóan 2021. április 16-án érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás