Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Bieber feldolgozást készít a Korn gitárosa

Justin Bieber feldolgozást készít a Korn gitárosa

Zene, Film & Kultúra

Justin Bieber feldolgozást készít a Korn gitárosa

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 21:01

Ha valaki még azt hinné, hogy ugyanúgy nagy a széthúzás a különböző zenei irányzatok között, mint a 1990-es vagy 2000-es években, akkor téved. Szerencsére a zene mára közös nyelv lett – bármilyen műfaji megkötés nélkül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Korn metál zenekar gitárosa, Justin Bieber feldolgozást készít legújabb lemezére.

Brian „Head” Welch nevét valószínűleg a rocker és metál arcoknak nem kell bemutatni. A gitáros évtizedek óta (kisebb megszakítással) erősíti a Korn csapatát, viszont most új anyagon dolgozik, ahol eddig kevésbé ismert oldalát is megmutatja. A rajongók legnagyobb meglepődésére bejelentette, hogy a 2021-ben érkező szólóalbumán több feldolgozás is helyet kap, köztük Justin Bieber Let Me Love You című slágere. 

Head azt is elárulta egy interjúban, hogy miért!

„Mindenekelőtt szögezzük le, hogy ez igazából DJ Snake dala, és Justin Bieber csak vendégként szerepel benne. Mindig is szerettem ezt a számot, a Love and Death másik énekese, JR Bareis pedig készített hozzá egy nagyon ütős riffel felvértezett demót, amire rögtön azt mondtam, hogy ezt egyszerűen muszáj felvennünk az albumhoz. Lesz benne egy kis hörgés is, illetve hallhatjátok benne Lacey Sturm-ot (Flyleaf) is, mert úgy éreztük, tökéletesen passzolna a hangja ehhez a dalhoz”

– írja a Rockbook

A zenész ezenkívül azt is elárulta, hogy Bieber mellett egy Post Malone coverrel is készülnek, akihez már kicsit közelebb áll az általuk képviselt stílus. Malone ugyanis nagy rock és grunge-zene rajongó. A trap előadő nemrég még egy komplett Nirvana lemezt játszott végig Travis Barkerrel.

Ez is jól mutatja a fent említetteket, miszerint teljesen megszűntek a stílusok közti „harcok”, és már csak a zene öröme számít. 

Borítókép: The Telegraph