promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták az Álarcos énekes egyik legjobb részét
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Számos kimaradt jelenet érkezett az Álarcos énekeshez, de az egyiket még extra tartalomként sem akarta közzétenni az RTL Klub. Erről a bizonyos kivágott részről Bach Szilvia beszélt a Reggeli-ben.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában az Elefánt vette le a maszkját, aki Bach Szilvia volt. Az adásban láthattuk, hogy a leleplezés után a színésznő-humorista azonnal megmondta Sebestyén Balázsnak a magáét, amiért folyamatosan őt cikizte.

Mint kiderült, amit az összevágott adásban láthattunk, az egy jóval visszafogottabb és szolídabb „összeszólalkozás” volt. Szilvia a Reggeli című műsorban beszélt arról, mi is történt valójában a stúdióban.

„Ó, hát az a műsorból ki lett vágva, ami csörténk volt nekünk. Valami olyasmit mondott fönt a zsűritársaknak rólam, tehát nem az Elefántról, hanem magáról a Bach Szilviről, hogy ocsmány, vagy nem tudom. És te ott állsz és nem reagálhatsz semmire. Egyszer bemutattam neki. (...) Amikor lelepleztek, akkor mondta ezt a vérlázító gusztustalanságot, amire már nem emlékszem, hogy mi volt. De már a zsűritársak mondták, hogy azért ez már tényleg ciki. (...) Aztán amikor le kellett vennem a maszkot és mondtam neki, hogy azért ez milyen lélekre vall, aki egy maszknak szól be... Kicsit kioktattam a fiatalembert és láttam, hogy nem tud reagálni… És akkor ragaszkodtak hozzá, hogy jöjjön le és béküljünk ki… Az már benne volt az adásban”

– mesélte Szilvia a Reggeli című műsorban.

Sajnos ezt a kivágott jelenetet az RTL Klub nem tette közzé a műsor weboldalán, de így is öt kimaradt jelenet került fel, amelyek közül az egyikben a Nyomozók tanácskozását hallhatjuk arról, hogy kit leplezzenek le. Csobot Adél és Gáspár Laci rögtön a Röfit mondják, majd Balázs ráveszi őket, hogy ne olyan versenyzőt küldjenek haza, akiről fogalmuk sincs, hogy ki lehet.

Egy másikban Liptai Claudia beszél egy féltve őrzött titkáról, ami a hajával kapcsolatos. Majd egy másik videóban a Nyomozók elmondják a színésznőnek, hogy mivel buktatta le magát, mikor még ő volt a Röfi jelmezben.

Sor került egy igazi táncpárbajra is az Álarcos énekes tizenegyedik adásában, ami sajnos ugyancsak nem került bele a televíziós változatba. A csörte az évad legnépszerűbb karaktere, a Zebra és Istenes Bence között zajlott. Hogy melyikük tud jobban mozogni és táncolni, azt mindenki döntse el maga.

Az utolsó, eddig érkezett kimaradt jelenet a műsor Facebook-oldalára került fel, ami két felvétel között készült. Ebben a veszélyzónás karakterek láthatók a színpadon, és míg arra vártak, hogy folytatódjon a forgatás, a Röfi és az Elefánt kő-papír-ollózással ütötték el az időt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás