Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish bolti lopásra buzdít minket az új klipjében

Billie Eilish bolti lopásra buzdít minket az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Billie Eilish bolti lopásra buzdít minket az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:41

Megérkezett Billie Eilish legújabb zenéje, a „Therefore I Am”, aminek a plázában lopkodós videója egyszerre menő, és iszonyatosan ciki.

Pont a napokban lépte át a meghökkentő 1 milliárdos YouTube-megtekintést Billie Eilish „Bad Guy” című gigaslágere, szóval remekül időzített az énekesnő, hogy éppen most jelentette meg az aktuális kislemezét, a „Therefore I Am”-et. A dal meglepően ritmusos és laza lett, így most kivételesen nem a Billie-től megszokott mély érzelmek kerültek előtérbe, és ezt a meglehetősen furcsa klip is tükrözi.

Billie Eilish a „Therefore I Am” videójában egy üres bevásárlóközpontban szaladgál kedvére, majd szépen összelopkod magának egy kis nasit, így többek között perecet, fánkot, sültkrumplit és egy hatalmas üdítőt is bezsebel, persze mindezt fizetés nélkül – majd miután rászólnak, rögtön elrohan, ahogy ilyenkor illik.

A klip megvalósítása egyszerre kellemetlen, illetve vagány, és talán jobb, ha nem is keresünk üzenetet benne, hiszen csak remélni tudjuk, hogy a látszattal ellentétben Billie Eilish nem konkrétan bolti lopásra buzdította ezzel a rajongóit – bár ő maga rendezte, szóval biztosan neki kellett eldöntenie, hogy pontosan mit is akar jelképezni vele.

Ettől függetlenül pár órácska alatt közel 10 millióan voltak kíváncsiak a „Therefore I Am”-re, szóval máris sikernek számít:

Borítókép: Billie Eilish / youtube.com/Billie Eilish (screenshot)