promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish bolti lopásra buzdít minket az új klipjében
Borítókép:  Billie Eilish / youtube.com/Billie Eilish (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Billie Eilish legújabb zenéje, a „Therefore I Am”, aminek a plázában lopkodós videója egyszerre menő, és iszonyatosan ciki.

Pont a napokban lépte át a meghökkentő 1 milliárdos YouTube-megtekintést Billie Eilish „Bad Guy” című gigaslágere, szóval remekül időzített az énekesnő, hogy éppen most jelentette meg az aktuális kislemezét, a „Therefore I Am”-et. A dal meglepően ritmusos és laza lett, így most kivételesen nem a Billie-től megszokott mély érzelmek kerültek előtérbe, és ezt a meglehetősen furcsa klip is tükrözi.

Billie Eilish a „Therefore I Am” videójában egy üres bevásárlóközpontban szaladgál kedvére, majd szépen összelopkod magának egy kis nasit, így többek között perecet, fánkot, sültkrumplit és egy hatalmas üdítőt is bezsebel, persze mindezt fizetés nélkül – majd miután rászólnak, rögtön elrohan, ahogy ilyenkor illik.

A klip megvalósítása egyszerre kellemetlen, illetve vagány, és talán jobb, ha nem is keresünk üzenetet benne, hiszen csak remélni tudjuk, hogy a látszattal ellentétben Billie Eilish nem konkrétan bolti lopásra buzdította ezzel a rajongóit – bár ő maga rendezte, szóval biztosan neki kellett eldöntenie, hogy pontosan mit is akar jelképezni vele.

Ettől függetlenül pár órácska alatt közel 10 millióan voltak kíváncsiak a „Therefore I Am”-re, szóval máris sikernek számít:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás