promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-észlelés: sokan azt gondolják, hogy lezuhant űrhajót találtak a Marson - fotó
Borítókép:  Nicolas Lobos / Unsplash.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerintük az űrrepülő fullra hasonlít a Földön is megjelenő repülő csészealjakhoz.

Az összeesküvéshívők és önkényesen magukat UFO-szakértőknek nevező kutatók a héten ismét újabb bizonyítékokat termeltek, amelyekkel váltig állítják, hogy igenis a Mars egykor forgalmas találkozópontja volt a civilizációknak.

Nemrégiben a NASA által nyilvánosságra hozott képeken egy valaha létezett, ősi civilizáció templomát vélték felfedezni.

A héten két földönkvíüliekkel kapcsolatos hír is borzolta a kedélyeket, az egyik szerint a Mars porában szemmel is könnyen kivehető egy lezuhant csészealj, és az ufológusok szerint a jármű körül látható vonalak egy régen üzemelő leszállópályára hasonlítanak, amikor a Marson még élénk társadalmi élet folyt.

A netre is feltett képen szerintük egy homokkal borított űrjármű látszik, épp olyan, amilyenekkel az 51-es körzetben kísérleteznek. A NASA egyik volt szakértője is reagált a felvetésre, szerinte ismét a pareidolia tréfálta meg az UFO-hívőket.

A másik nagy UFO-észlelés Mexikóhoz kötődik, a kutatók szerint bizonyítékokat találtak, hogy a földönkívüliek rendszeresen meglátogatják Dél-Amerika sűrű növényzettel benőtt dzsungeleit.

A héten élesen világító és furcsán villogó fénygömbökre lettek figyelmesek, a mobiltelefonnal készített felvételeket amúgy egy turista töltötte fel az internetre. Az ufológusok magyarázata szerint földönkívüli lények épp a dzsungel flóráját és faunáját vizsgálták át.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás