promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Stranger Things sztárja egy sárkánnyal fog harcolni a következő filmjében
Borítókép:  Millie Bobby Brown / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Millie Bobby Brown és a Netflix elég jó kapcsolatot ápolnak, hiszen az Enola Holmes után a kifejezetten beteg történettel rendelkező Damsel című sárkányos fantasyt is együtt fogják elkészíteni.

A Stranger Things és az Enola Holmes sikere után nem meglepő, hogy a mindössze 16 éves Millie Bobby Brown és a Netflix tovább folytatják a közös munkát, ráadásul most egy kimondottan érdekes projektet találtak maguknak, aminek nem csupán főszereplője lesz a fiatal színésznő, de producerként is azon fog ügyködni, hogy a lehető legjobb filmet kapja a közönség.

A Damsel című fantasyben Millie Bobby Brown egy olyan hercegnőt alakít, akit mesébe illő módon hozzáadnak egy rivális királyság hercegéhez, de hamar kiderül, hogy ez nem egy tipikus Disney-féle történet, ugyanis az a tervük vele, hogy feláldozzák őt a helyi sárkánynak, hogy sikeresebb legyen az aratás – de hősünk nem hagyja magát, ezért felveszi a harcot a szörnyeteggel.

Ezek alapján meglehetősen egyedi lesz a Damsel, hiszen ebből viszonylag nehezen tudnának egy egyszerű, ártatlan családi filmet csinálni, ráadásul az is az alkotás komolyságáról árulkodik, hogy a 28 héttel később című horrorfilm rendezője, Juan Carlos Fresnadillo fogja elkészíteni. A forgatókönyvet A titánok haragját is jegyző Dan Mazeau írja, a bemutató időpontjáról viszont még nincs hír, mivel a Netflix valószínűleg megvárja a járványhelyzet javulását a munkálatok elkezdése előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás