promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Janklovics Péter főszereplésével készített klipet a SEHONNAI zenekar
Borítókép:  SEHONNAI Sajtó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valami jó dolog történhet a napokban a zenével kapcsolatban, akkor az Balogh András és Baross Attila duója, akik a modern és vintage elemek keveredésével hoznak új színt az „iparba”. A SEHONNAI zenekar hamarosan hozza az új EP-jét, de előtte sokkoló klipet mutatnak be Janklovics Péter főszereplésével.

 

A zene eléggé el lett találva, miközben rengeteg mondanivalóval bír. Baross Attila így mesélt a dalról:

„Mindannyiunk életében volt egy olyan személy, akire sok időt költöttünk, mert úgy gondoltuk fontos pozíciót tölt be nálunk, de ha valaki a saját sikertelenségét ránk vetíti, minket okol érte, akkor nincs más teendőnk, mint engedni őt a saját illúziójában elmerülni és hagyni, hogy ellökjön magától – az idő majd minket igazol”.

A dalt a zenekar tagjai írták, mitöbb ők is rögzítették, utómunkázták, így a „Kinek drágább” abszolút egy szerzői kiadás.

A klip a YouTube-on már megtalálható, de a kisfilm megnézése után, ajánljuk mindenkinek a figyelmébe a videó alatti leírást, amiből többet tudhatunk meg a dal mögött rejlő érzésekről, gondolatokról. 

„Egy alkalommal Böjte Csabát hívták meg vendégelőadónak az iskolánkba. Kevés ember beszédét vártam annyira, mint az övét. Részben azért, mert minden megszólalása lélekemelő, részben pedig azért, mert minden szava a végletekig hiteles. Akkori prédikaciója pedig tíz év távlatából is belém égette üzenetét: ő úgy képzeli el a Teremtővel való számadást, hogy akkor ott nem lesz korholás, kiabálás, tettlegesség. Egész egyszerűen leültet maga mellé csendben, egy fehér vászon elé, s  bekapcsolja nekünk életünk filmjét. Nem csak az általunk választottat, a rossz döntéseink eredményét, hanem azt is, amelyet ő szánt nekünk. Megmutatja majd, hová akart bennünket vezetni, milyen ajándékokat akart adni, mely kiváltságokkal akart elárasztani és azt, hogy milyen boldog életet élhettünk volna, ha hallgatunk a szavára. Valljuk be, ennél fájdalmasabb rádöbbenést aligha lehetne elképzelni... Továbbfűzve Csaba testvér gondolatait: akkor ott már változtatni nem fogunk tudni, csak nézzük magunkat tehetetlenül, az ítéletre várva”

– írta Balogh András zeneszerző. 

Most pedig nincs más hátra, mint hogy ti is lássátok a SEHONNAI zenekar vadonatúj videoklipjét! Ha tetszett, írjátok meg nekünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás