promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leszbikus kalandok karácsonykor – befutott Kristen Stewart új filmjének előzetese
Borítókép:  Letterboxd
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kristen Stewart karácsonyi filmje az idei év egyik új, és egyik legjobban várt alkotása, amiben a színésznő arra készül, hogy az ünnepekkor coming out-oljon, és bemutassa barátnőjét a családjának.

Bár a mozizás élményeiről most már teljesen le kell mondanunk az év hátralévő részében, a streamingszolgáltatók mindent megtesznek, hogy színes film-, és sorozatkínálattal kedveskedjenek az előfizetőiknek, főként az ünnepek idején.

A Netflix idén is az élen jár a karácsonyi filmekkel, hétről-hétre újabb és újabb alkotásokat mutatnak be, amelyekkel kiválóan hangolódhatunk az ünnepekre. Október 28-án debütált az Emma Roberts főszereplésével készült Alkalmi randevú, amit valójában bármelyik ünnepen megnézhetünk.

De nem csak a Netflix tartogat karácsonyi filmeket. A Hulu-ra érkezik Kristen Stewart leszbikus vígjátéka, amelynek története szerint Abby azt tervezi, hogy az éves családi karácsonyi partin kéri meg barátnője kezét, de kiderül, hogy a párja még nem coming out-olt, és konzervatív szülei nem is tudnak semmit a szerelmükről.

A filmben Kristen Stewart barátnőjét Mackenzie Davis alakítja, míg a további szerepekben Alison Brie-t, Dan Levy-t, Aubrey Plaza-t, és Victor Garber-t láthatjuk.

A Happiest Season-hoz nemrég a Hulu közzétett egy előzetest, amit alább nézhettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás