promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baby Yoda teljesen kiakasztotta az embereket
Borítókép:  Baby Yoda / via mashable.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan imádják a The Mandalorian című Star Wars-sorozatban látható, cuki Baby Yodát, de most úgy néz ki, hogy eléggé feldühítette a közönséget.

Tavaly fellélegezhettek a Star Wars-rajongók, ugyanis a legutóbbi trilógia érzelmi hullámvasútja után szerencsére megnyugtatott minket a The Mandalorian című sorozat, ami felülmúlta a várakozásokat, és sokaknak visszaadta a szériába vetett hitét. Jon Favreau (Vasember) alkotásában megismerhettük A Gyermeket, vagyis Baby Yodát, aki egyből meghódította az emberek szívét.

Nemrég kezdett a The Mandalorian második szezonja, aminek legutóbbi részében egy béka-jellegű lényt, és annak utolsó „ikráit” kellett hősünknek elszállítania, hogy ezzel megmentsék az utas vérvonalát. Viszont azzal nem számoltak a készítők, hogy egy valószínűleg poénosnak szánt mozzanat miatt nagyon ki fognak akadni a nézők.

Baby Yoda visszatérő „cukiskodása” volt, hogy a kis éhenkórász folyton megette az ikrákat, ezzel pedig sokakat felkavart, hiszen így konkrétan felfalta a béka-lény még meg nem született gyermekeit.

Az internet népe persze kőkeményen fellázadt, és nagyon gyorsan az egykori közönségkedvenc figura ellen fordult, hiszen akármennyire is imádnivaló Baby Yoda, ez egyesek szerint még tőle is sok volt. Ettől függetlenül az epizód cselekményére szinte egyáltalán nem volt hatással ez, szóval el kell fogadnunk, hogy Baby Yoda folyton a pocakja után megy, és kész – az írók pedig valószínűleg legközelebb jobban fognak figyelni az ilyen érzékenyebb témákra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás