promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sia már a karácsonyra hangolódik – videó
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő idén sem hagyta az utolsó pillanatra a karácsonyi készülődést: új videó klipje, amely a „Snowman” című dalhoz készült, garantáltan mosolyt csal az összes grincs arcára.

2017 novemberében jelent meg az ausztrál énekesnő és dalszerző, Sia Everyday Is Christmascímű karácsonyi albuma, amely már önmagában nagyszabású projekt volt – az elmúlt évtizedben kevés énekes jött ki ugyanis egy teljes, önálló karácsonyi albummal, még a legnagyobb előadók is csak elvétve egy-egy számmal rukkoltak elő az ünnepi időszakban. 

2017-ben Sia azonban rögtön egy teljes albumot hozott rajongóinak, ráadásul nem is akármilyen dalokkal! Az Everyday Is Christmas ugyanis a megszokott, kicsit közhelyes, kicsit gejl karácsonyi hangulatú számok helyett – a már jól ismert, nagyívű Sia-balladák mellett – leginkább egy jazzes stílust villant fel.

A deluxe kiadás ráadásul 2018-ban három új számmal is kiegészült (Round and Round, Sing For My Life, My Old Santa Claus).

Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő idén sem hagyja az utolsó pillanatra a karácsonyi készülődést. Nemrég jelent meg ugyanis a lemez egyik legnagyobb slágerének, a „Snowman”-nek a videoklipje, amely extrán aranyosra sikerült. 

Azt még nem tudni, hogy Sia készül-e új karácsonyi számokkal az idén, mindenesetre mi figyeljük az énekesnő közösségi profiljait, mivel nem kizárt, hogy további meglepetéseket is tartogat a számunkra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás