Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Ádám legújabb dala Tóth Andinak szól? – klip

Szabó Ádám legújabb dala Tóth Andinak szól? – klip

Zene, Film & Kultúra

Szabó Ádám legújabb dala Tóth Andinak szól? – klip

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 17:17

Megérkezett a Sztárban sztár című műsorból ismert Szabó Ádám és a yesyes „Gyengéden” című zenéje, ami az énekes csalódásairól, és az azokon való túllépésről szól.

Mostanában több dolognak is örülhet Szabó Ádám, ugyanis bejutott a TV2-n futó Sztárban sztár döntőjébe – ahol exbarátnője, Tóth Andi lesz az egyik ellenfele –, miközben rengetegen próbálják meghódítani a szívét, most pedig ráadásul egy új, elég bensőséges, kivételesen magyar nyelvű dala is érkezett a yesyes nevű bandájával, ami a „Gyengéden” címet kapta.

„A Gyengéden egy hihetetlenül személyes dal számomra, amiben azt írtam ki magamból, hogy korábban rengeteg csalódás ért engem, nem találtam a helyemet és önmagamat sem. Folyamatosan falakba ütköztem és gyakran tanácsolták azt nekem, csak a harmonikázással foglalkozzak. De én szerettem volna, ha énekesként is elismernek. Sok időt és energiát fektettem abba, hogy bebizonyítsam, többre is képes vagyok és büszke vagyok arra, ahová a kitartásomnak köszönhetően eljutottam. Ez a szám arról szól, hogy végre túlléptem az említett nehéz időszakon és kitisztult előttem a kép”

árulta el Szabó Ádám.

A végeredmény pedig egy egész kellemes, rádióbarát kis muzsika lett, ami valószínűleg nagyon fog tetszeni a zenekar, és persze Szabó Ádám rajongóinak, hiszen a zenei alap remek, az énekes is megcsillogtatja benne, hogy mit tud, és a klip is átadja a dal romantikus, reményteli hangulatát.

Bár ez a szám egy kicsit olyan, mintha kifejezetten Tóth Andi inspirálta volna, de ezt lehet, hogy már csak mi látjuk bele az „újrakezdhetnénk” szó hallatán.

Itt lehet meghallgatni Szabó Ádám és a yesyes „Gyengéden” című dalát:

Borítókép: Szabó Ádám / youtube.com/yesyes official (screenshot)