promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus legyőzte Ryan Reynoldsot és Poirot-t is
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney elhalasztotta a Halál a Níluson és a Free Guy idei évre tervezett premierjét is, ami azt jelenti, hogy a mozik már csak három nagy filmbe tudnak kapaszkodni.

Ahogy az várható volt, a járvány a decemberi mozipremiereket sem kíméli. Nemcsak a folyamatosan elhalasztott filmek, de az új kormányrendelet miatt is láthatóan tovább csökkent a hazai filmszínházak látogatottsága, hiszen most már az egy háztartásban élők sem ülhetnek egymás mellé, és ahogy a közösségi oldalakon olvashatjuk a kommentekben, az emberek így nem szívesen mennek már moziba.

Mondjuk nem is marad már lassan film, amire elmehetnének, és ez már az év utolsó hónapjára is vonatkozik. Nemrég a Disney jelentette be, hogy a decemberre ütemezett Halál a Níluson című Agatha Christie-adaptációt, és a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy-t is elhalasztja, de új premierdátumokat egyelőre nem közöltek.

Cikkünk megjelenése előtt pedig az UIP-Duna Film erősítette meg, hogy 2021. február 18-ára halasztották a Croodék: Egy új kor, míg 2021. február 25-ére a Freaky bemutatóját is. Ez azt jelenti, hogy a kisebb filmek mellett már csak három nagyobb alkotásba kapaszkodhatnak a filmszínházak:

a Leki ismeretek, a Monster Hunter, és a Wonder Woman 1984 egyelőre még tartja magát, de biztosak lehetünk benne, hogy ezek közül nem mindet fogjuk idén látni.

Ezen a héten is csak egyetlen olyan filmet mutattak be, ami esetleg több embert érdekelhet, mégpedig Robert Zemeckis új rendezését, a Boszorkányokat, amiben olyan színészek játszanak, mint Anne Hathaway, Octavia Spencer, és Stanley Tucci.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás