promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így búcsúzik Harrison Ford az „apjától”, Sean Connery-től
Borítókép:  MARK MAINZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világ gyászolja a néhány napja elhunyt Sir Sean Connery-t, köztük Harrison Ford is, aki az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmben játszott együtt a skót színésszel.

Az egész világot megrázta a szomorú hír, hogy 90 éves korában elhunyt minden idők legjobb James Bondja, Sir Sean Connery, akit a Bahamákon, álmában ért a halál. A hollywoodi hírességek közül rengetegen búcsúztak az Oscar-díjas színészlegendától, köztük Pierce Brosnan, aki ugyancsak többször alakította a 007-es ügynököt.

Vártam, hogy Harrison Ford mikor fog megszólalni Connery halála után, hiszen a két színész együtt játszotta az ifjabb és az idősebb Henry Jonest Steven Spielberg örökzöld filmsorozata, az Indiana Jones 3. részében. A magam részéről a mai napig a kereszteslovagot tartom a legjobb Indy-filmnek, melynek ennek egyik, és legfőbb oka Ford és Connery fantasztikus duója.

A 78 éves Harrison Ford nemrég a Variety-nek juttatta el a közleményét, amiben az alábbi szavakkal búcsúzik elhunyt barátjától:

„Ő volt az apám... nem a való életben, hanem az Indy 3-ban. Fogalmad sincs, mi az az élvezet, amíg valaki nem fizet neked azért, hogy Sean Connery-t furikázd egy orosz motorbicikli oldalkocsijában egy rögös, kanyargós hegyi úton, közben azt nézni, hogyan fészkelődik. Istenem, milyen jól szórakoztunk – ha a mennyben van, remélem, hogy vannak ott golfpályák. Nyugodj békében, drága barátom”.

Ha már szóba került az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, a TV2 éppen ezt a filmet fogja november 8-án, vasárnap műsorra tűzni, ezzel emlékezve Sean Connery-re. A filmet 15:20-tól, a vasárnapi Tények előtt láthatjuk majd. Addig is nézzük meg azt a bizonyos motoros jelenetet, amit Harrison Ford is emlegetett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás