promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott műsorváltozás lesz az RTL Klubon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul A Konyhafőnök VIP vadonatúj évada, ezért az RTL Klub olyan mértékű műsorváltozást jelentett be, amilyenre még nem volt példa.

Nemsokára véget ér a Házasodna a gazda idei szériája, és november 9-től visszatér a képernyőkre A Konyhafőnök VIP. Ahogy azt a műsor előzetesében már láthattuk, Hujber Ferenc rögtön az első adásban fel akarja adni a versenyt: miután felszolgálja a vélhetően rosszul sikerült fogását a zsűrinek, egyszerűen kivonul a stúdióból. Fördős Zé persze azonnal utána megy, de hogy ezek után mi történik, az csak a hétfői adásban fog kiderülni.

A SorozatWiki információi szerint A Konyhafőnök VIP 5. évada nem kevesebb, mint két és fél órás adásokkal fog jelentkezni, ami miatt az RTL Klub óriási műsorváltozást jelentett be, ami teljesen megborítja a csatorna hétköznap esti műsoridejét.

  • Az információk szerint a Fókusz továbbra is 18:50-től lesz látható, de a megszokott egyórás műsoridő helyett csak 35 perces adásokkal;
  • Korábbi időpontra kerül a Drága örökösök, november 9-től 19:30-kor kerül adásba;
  • 20:40-kor kezdődik A Konyhafőnök VIP;
  • Rekordkésői időpontra kerül az esti Barátok közt; 23:10-től láthatjuk az új epizódokat, de a késő délutáni sugározás változatlanul 17:05 marad.
Borítókép:  24.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás