Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Istenes Bence megfenyegette az Álarcos énekes közönségét

Istenes Bence megfenyegette az Álarcos énekes közönségét

Zene, Film & Kultúra

Istenes Bence megfenyegette az Álarcos énekes közönségét

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

Újabb kimaradt jelenetek és kulisszavideók érkeztek az Álarcos énekeshez, amelyek közül az egyikben Istenes Bence szó szerint megfenyegette a stúdió közönségét.

Vészesen közeledünk az Álarcos énekes második évadának fináléjához, ezen a héten már a tizedik adás következik. Már csak hét versenyző maradt, előző héten a Makinak kellett levennie a maszkját, aki Pintér Tibor volt.

Ahogy azt már megszokhattuk, az RTL Klub az adás lemenetele után ezúttal is közzétett néhány kimaradt jelenetet, amelyek közül az egyikben azt láthatjuk, hogy a Nyomozók mi alapján döntöttek úgy, hogy a Makit vagy az Elefántot leplezzék le.

Egy másikban a Nyomozók összesítették mindazt, amit az idei széria egyik legkedveltebb karakteréről, a Zebráról tudnak.

Viszont a kimaradt jelenetek mellett ezúttal egy kulisszavideó is érkezett, amiben Istenes Bence a bevonulására készül. Akik követték az adást, emlékeznek rá, hogy a műsorvezető Zebra-jelmezben jelent meg a színpadon, és fürdőzött kicsit abban a sikerben, amit az álarcos énekes hétről-hétre kap. Ehhez azonban komoly felkészülésre volt szükség, és természetesen a stúdió közönségét is be kellett szerveznie.

Bence az első sorokban ülőket kérte meg, hogy egy adott pillanatban álljanak fel a székeikről, és pacsizzanak vele. Majd mielőtt elindult a felvétel, egy kicsit befenyítette őket:

„Csak mondom nektek, ha nem álltok fel, olyat kaptok utána szóban, mikor ide visszajöttem... csak előre jelzem”.

Borítókép: RTL Klub