promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a legendás 6:3-as meccs, ahogy még soha, senki nem látta
Borítókép:  Nagykeró
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan visszatér a TV-be a legendás angol-magyar 6:3-as focimeccs, méghozzá digitálisan felújított, színes változatban. Emellett a Super TV2 is tartogat meglepetéseket.

Pontosan nyolc éve, hogy az elsők között indult el a TV2 Csoport kábelcsatornája, a Super TV2. Ebből az alkalomból most visszarepíti a csatorna a nézőket az indulás évébe, és novemberben hétvégenként csupa olyan film lesz látható, melyeket nyolc éve, azaz 2012-ben mutattak be.

A november 7-i hétvége az akciófilmekról szól majd: jön Mel Gibsonnal a Börtönregény, aztán Jeffrey Dean Morgan-nel és Mickey Rourke-kal A futár. A Fejlövés című akcióban Sylvester Stallone egy hírhedt bérgyilkost játszik, aki életében először társul egy zsaruval. Ezen a hétvégén sokak kedvence, a Ted is képernyőn lesz.

A november 14-i hétvégén nemcsak akciófilmek, hanem vígjátékok is várják a nézőket. A Csak a szerelem számít című filmben Pierce Brosnanra Olaszországban talál rá a boldogság. Tom Cruise Jack Reacher szerepében nyomoz, és a hölgyek nagy kedvence, Channing Tatum pedig zseniális tánctudását mutatja meg a Magic Mike című vígjátékban.

A november 21-i hétvégén jön a 21 Jump Street – A kopasz osztag két rendőrújonccal, Channing Tatummal és Jonah Hillel, akik elbaltázott ügyük után visszaülnek az iskolapadba.

Ki ne emlékezne a legendás Amerikai pitére, a november 28-i hétvégén a 2012-es Amerikai Pite: A találkozó lesz a Super TV2 műsorán. A romantikus filmek kedvelői az Alkonyat – Hajnalhasadás – 2. részt láthatják.

December első hétvégéjén a Csatahajó című amerikai sci-fi akció lesz képernyőn Liam Neeson-nel és Rihannával a főszerepben, majd jön Jamie Foxx és Leonardo DiCaprio zseniális alakításával a Django elszabadul, amely két Oscar-díjat is nyert.

Egy igazi különlegesség is várja a nézőket novemberben, újra képernyőn a legendás 6:3. A Spíler TV munkatársainak részvételével érkezik a magyar futballtörténelem egyik legemlékezetesebb meccsének, az évszázad mérkőzésének digitálisan felújított, kiszínezett változata.

A stúdióban Baumstark Tibor vendégei lesznek Bozsik József fia, Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány, Hrutka János és Szabó „Peet” Péter a Spíler TV állandó szakértői, akikkel a mérkőzést megelőzően, a félidőben, valamint a lefújás követően is beszélgetnek majd. A találkozót Matuz Krisztián fogja közvetíteni november 25-én 18 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás