Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg Istenes Bence az egyik álarcos énekes?

Tényleg Istenes Bence az egyik álarcos énekes?

Zene, Film & Kultúra

Tényleg Istenes Bence az egyik álarcos énekes?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Az Álarcos énekes e heti adásában visszatér az évad talán legnépszerűbb versenyzője, a Zebra, de vajon tényleg Istenes Bencét rejti a jelmez?

Hihetetlen, de máris elérkeztünk az Álarcos énekes 2. évadának feléhez, már csak nyolc maszkos híresség maradt versenyben: név szerint a Maki, a Röfi, az Egér, az Elefánt, a Kaktusz, a Banán, a Baba, és a Zebra. Előző héten a Békának kellett lelepleznie magát, akivel a Nyomozók sikeresen begyűjtötték a legnagyobb hibapontjukat.

A következő adásban többek között visszatér az évad talán legnépszerűbb figurája, a Zebra, aki elképesztő produkcióival, és fantasztikus megjelenéseivel mindig megnyeri a közönséget, és mindig veszélyzónába kerülés nélkül jut tovább.

A műsor házigazdája, Istenes Bence eddig is irigyelte a Zebra sikerét, és többször is próbálta már leutánozni a mozdulatait, mind ez idáig sikertelenül. A kilencedik adásban viszont szó szerint magára ölti a jelmezt, és úgy vonul be a színpadra. Hogy hogy fér meg két Zebra egy stúdióban, az az esti adásban kiderül.

Borítókép: 24.hu