promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeházasodik Jennifer Lopez és Armie Hammer
Borítókép:  Daily Mail
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Armie Hammer és Jennifer Lopez lesznek a főszereplői annak a vígjátéknak, amit a Lánytesók és a Tökéletes hang rendezője fog készíteni.

Soha nem gondoltuk volna, hogy Jennifer Lopez egyszer összekerül Armie Hamerrel, hiszen míg az énekesnő 2017 óta boldog párkapcsolatban él Alex Rodriguezzel, addig a színész 2010-ben vette feleségül élete szerelmét, Elizabeth Chambers-t. Természetesen szó sincs róla, hogy Loper és Hammer összejöttek volna, csak és kizárólag a filmes világban, de ott már az esküvőjükre készülnek.

A Shotgun Wedding című romantikus vígjáték egy házasodni készülő párról szól, akik éppen a ceremónia előtt hidegülnek el egymástól, de tetézi a problémáikat, hogy a lakodalom egész népét túszul ejtik. Így aztán nemcsak a szerelmi életüket, de a szeretteiket is meg kell menteniük.

A film forgatókönyvét Mark Hammer és Liz Mariwether írták, és az a Jason Moore fogja rendezni, aki ezelőtt például a Lánytesókat és a Tökéletes hangot dirigálta. A forgatás várhatóan a jövő év elején kezdődhet meg.

Jennifer Lopez legutóbb A Wall Street pillangói című filmben szerepelt a filmvásznon, és alakításáért Golden Globe-díjat is kapott. Hamarosan egy másik eskükői témájú produkcióban, a Marry Me című zenés filmben láthatjuk majd Owen Wilson oldalán, továbbá a The Godmother című bűnügyi filmben, amely a kokainkirálynő, Griselda Blanco életéről fog szólni.

Armie Hammer-t legutóbb A Manderley-ház asszonyában láthattuk, és ha minden jól megy, decemberben a Halál a Níluson című Agatha Christie adaptációban fog feltűnni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás