promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a Dancing with the Stars egyik kulcsemberét
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Átok sújtja a Dancing with the Stars-t: Marsi Anikó tánpartnerét le kellett cserélni, Détár Enikő és Gabriela Spanic lesérült, Osvárt Andrea pedig megfertőződött a koronavírussal. De úgy tűnik, a csapásoknak itt még nincs vége.

Bár a Dancing with the Stars elképesztő népszerűségnek és sikernek örvend a televíziónézők körében, a színfalak mögött bizony folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal és nehézségekkel kell megküzdenie a műsor készítőinek.

A Blikk számolt be róla, hogy a produkció megvált a vezető koreográfustól, Markó Róberttől, mert több párosnak is voltak vele problémái.

„Sok volt a vita a színpadra álmodott produkciókról, a párosok és Robi nem mindig voltak azonos véleményen. Ennek a forrása lehetett az is, hogy a táncosok a sok próba alatt jobban megismerték a partnereiket, míg a koreográfus leginkább a stúdióban találkozott velük”

- árulta el a lapnak az informátor.

Markó Róbert távozását később a TV2 Sajtóosztálya is megerősítette.

„A Dancing with the Stars több koreográfussal dolgozik együtt, hogy a nézők minél tökéletesebb produkciókat láthassanak hétről hétre. Markó Robi a kezdetektől segítette a csapatot, de a jövőben egyéb feladataira koncentrál. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki!”

Markó Róbert a Blikknek azt mondta, örül, hogy koreográfusként segíthetett a Dancing with the Stars-ban, de úgy érzi, a műsorra egyébként sem maradna elég ideje és energiája.

„Maximalista vagyok, ha valamit nem tudok százszázalékosan csinálni, akkor inkább nem teszem. Az egyéb feladataim annyi időt, energiát és odafigyelést igényelnek most tőlem, hogy nem tudnám azt nyújtani a produkcióban, amit magamtól elvárnék”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás