promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland iPaden kapta meg a Pókember 3 forgatókönyvét, majd rögtön eltörte – videó
Borítókép:  Tom Holland / Marvel studio / CTMG / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel elküldte Tom Hollandnak egy szupertitkos iPaden a Pókember 3 történetét, de végül sikerült szinte azonnal tönkretennie a készüléket, és ezt pont videóra vette.

A fiatal Tom Holland már többször okozott álmatlan éjszakákat a Marvel és a Disney producereinek, hiszen egyszerűen nem tud titkot tartani, pedig a stúdió híres arról, hogy minden nagyobb meglepetést egészen a bemutatóig őrizget. Éppen ezért már különleges módszereket alkalmaznak, és az elhagyható, nyomtatott forgatókönyv helyett már védelmi rendszerrel felszerelt iPadet küldenek ki – de a világsztár még így is képes volt bakizni.

Tom Holland boldogan jelentette be, hogy végre kézhez kapta a Pókember harmadik részének történetét, de a nagy örömködésben sikerült szinte pillanatok alatt elejtenie a kütyüt, ami persze szépen össze is tört.

Próbálta lazán kezelni a dolgot, de azért érezni lehetett rajta, hogy ez nem éppen élete eddigi legkellemesebb pillanata, a rajongók pedig imádták őt a cuki, vicces reakciója miatt, hiszen a legtöbben valószínűleg kicsit hevesebben, sűrűn káromkodva kezeltek volna egy ehhez hasonló szituációt.

A jelenleg még cím nélküli Pókember 3 az eddig kiszivárgott információk alapján nagyon izgalmas lesz, hiszen állítólag komoly szerepet kap benne a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange, és meglepő módon a régi filmekből is visszahozzák a gonosz Electrót, ráadásul ugyanúgy Jamie Foxx-szal.

Nincs kizárva, hogy a készítők előveszik a várva várt multiverzumot, így Tom Holland mellett akár Andrew Garfield, vagy Tobey Maguire Pókembere is visszatérhet a filmben, bár egy ilyen kaliberű dolgot biztosan minden erejével megvéd a Marvel, szóval várnunk kell a Pókember folytatásának 2021. december 17-én esedékes bemutatójáig, hogy minden kiderüljön.

Itt lehet megnézni Tom Holland bakiját az iPaddel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás