Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nótár Mary saját műsort kap az RTL-nél

Nótár Mary saját műsort kap az RTL-nél

Zene, Film & Kultúra

Nótár Mary saját műsort kap az RTL-nél

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

Nótár Mary saját műsort kap az RTL Magyarország egyik csatornáján, a Muzsika TV-n, ami november 2-ától, minden hétfőn 21 órától lesz látható.

Nótár Mary a hazai mulatós zene koronázatlan királynője, aki egyéni előadásmódjával, különleges stílusával, jellegzetes hangjával és határozott fellépésével lopta be magát a nagyközönség szívébe.

Az énekesnő most lehetőséget kap arra, hogy műsorvezetőként is bizonyítson, mégpedig az RTL Magyarországhoz tartozó Muzsika TV hamarosan induló, vadonatúj műsorában, a Dana-Dom Nótár Maryvel-ben, aminek különlegessége és egyben kulcsa az élőzene lesz. A műsorban Mary vezetésével, zenekari kísérettel énekelnek majd az előadók, így hozva vissza a klasszikus értelemben vett mulatós zene hangulatát.

Bár Nótár Mary az utóbbi években a hagyományos, mulatós roma zenét ötvözte popos elemekkel is – így modernizálva a műfajt –, ugyanakkor a Dana-Domban a mulatós és a magyar nóták cigányzenekarra átdolgozva lesznek hallhatóak.

A műsorban olyan előadók fognak vendégeskedni, mint például Kis Grofó, Márió, a harmonikás, Csocsesz, Kaczor Ferenc, Váradi Olasz, Nyári Kálmán, valamint Mc Hawer & Tekknő.

A Dana-Dom Nótár Maryvel első adása november 2-án, hétfőn 21 órától lesz látható.

Borítókép: Ripost