Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapestre érkezett a Harry Potter sztárja

Budapestre érkezett a Harry Potter sztárja

Zene, Film & Kultúra

Budapestre érkezett a Harry Potter sztárja

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 22:22

Jobb, ha ezentúl nyitott szemmel jársz az utcán, mert bárhol, bármikor belefuthatsz a Harry Potter-filmek ismert sztárjába, akit nem más buktatott le, mint a Draco Malfoy-t alakít Tom Felton.

Nemrég olyan világsztárok jártak kis hazánkban, mint Jason Momoa, Arnold Schwarzenegger, vagy Josh Brolin, most pedig a Harry Potter-filmek Lucius Malfoy-aként ismert Jason Isaacs tartózkodik Budapesten, ugyanis itt forgatják a Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Hero Squared koprodukciójában készülő angol-magyar, Mrs. Harris Goes to Paris című filmalkotást, amiben mintegy 170 magyar szakember vesz részt.

Isaacs-t nem más buktatta le, mint a „saját fia”, a Draca Malfoy-t alakító Tom Felton, aki TikTok-videójában fedte fel, hogyan járja Jason Budapest utcáit.

A Paul Gallico bestsellere alapján készülő filmes adaptáció egy 1950-es évek Londonjában és Párizsában játszódó történet egy londoni takarítónőről, aki beleszeret a Dior-ház egyik ruhájába, majd életét felforgatva Párizsba utazik, hogy megvegye az exkluzív ruhakölteményt. A divat fővárosában új barátokra lel, és bájával örökre megváltoztatja az addig kizárólag a gazdagoknak és híreseknek fenntartott párizsi divatvilágot.

A film főszerepeit Lesley Manville (A korona, Demóna, Fantomszál, Vera Drake) és Isabelle Huppert (Elle, 8 nő, A zongoratanárnő) játsszák, akik ugyancsak itt vannak Budapesten; a további szerepekben pedig Jason Isaacs mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Lambert Wilson, Alba Baptista és Roxane Duran.

@t22felton

My father heard about this ##pottahchallenge ##dracotok ##wherespottah?

Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Borítókép: IMDb