promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott az új francia vígjáték, az Elváltak klubja előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novemberben debütál a magyar mozikban az Elváltak klubja című francia vígjáték, aminek szinkronos előzetese végre megtekinthető az interneten.

Az Elváltak klubja nemrég nyerte el az egyik nemzetközi filmfesztivál nagydíját Franciaországban, és hamarosan a magyar közönség is láthatja, hogy sikerült Michaël Youn harmadik nagyjátékfilmje.

A történet leírása szerint öt év házasság után Ben még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a pillanatig, amikor egy fogadáson, több száz ember jelenlétében tanúja lesz, ahogy felesége a főnökével kamatyol. A férfi totálisan kiábrándul mindenből, ami valaha is a házassághoz kötötte. A nagy depizés közepette bukkan fel régi haverja, a szintén elvált Patric, aki meghívja magához Bent, hogy lógjanak együtt, mint a régi szép időkben.
Ben végül beköltözik haverja trendi villájába. A pároshoz hamarosan újabb elvált tagok csatlakoznak, akik egy kis megértésre, és sok-sok alkoholra vágynak. Az egyre több egyedülálló ismerős láttán Patric egy szuper ötlettel áll elő, és megalapítja az Elváltak klubját, ahol egymást követik a vad bulik: folyik a pezsgő, dübörög a zene, bugyorog a jacuzzi. Itt végre az exek kiélhetik a szingliséggel járó szabadságot. Nincsenek tabuk, és mindenki levetkőzheti a gátlásait. Mottójuk: ha nincs párod, nem lesz baj. Ám amikor Ben találkozik Marionnal, a dolgok kezdenek egyre bonyolódni.

Az Elváltak klubja egy hamisítatlan francia vígjátéknak ígérkezik, hamisítatlan francia humorral. A filmet Magyarországon a Freeman Film forgalmazásában fogják bemutatni november 19-én; a szinkronos előzetese alább tekinthető meg.

Borítókép:  Freeman Film
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás