promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler ismét drámázni fog, ráadásul a Csernobil rendezőjével
Borítókép:  Adam Sandler / Mark Sagliocco / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint egy komolyabb alkotásban vállalt szerepet Adam Sandler, amiben a világűrbe készül, hogy megvizsgáljon egy titokzatos „felhőt”, miközben teljesen széthullik az élete – és mindezt a Csernobil rendezőjének kedvéért.

Igaz, hogy Adam Sandler a legtöbb ember szemében csak egy idióta filmeket gyártó komikus, de a Csiszolatlan gyémánt, Üres város vagy a Kótyagos szerelem megmutatta, hogy ő valójában egy tehetséges színész, aki tud, ha akar. Most pedig eddigi pályafutásának egyik legérdekesebb projektjét vállalta el, ugyanis főszerepet kapott a Csernobil című zseniális sorozat alkotójának legújabb drámájában.

A The Spaceman of Bohemia című alkotás egy asztronautáról szól, akit egyedül elküldenek egy misszióra, hogy rájöjjön, vajon milyen furcsa, felhő-szerű képződmény van a Föld és a Vénusz között, az útja során viszont rájön, hogy semmit sem ér a régi élete, és csak az űrhajóján rejtőző, ősi lény tudja megválaszolni kérdéseit.

Johan Renck rendezi a Jaroslav Kalfar 2017-es regényéből készült művet, aminek forgatókönyvét a még viszonylag tapasztalatlan Colby Day írja, míg a produceri munkálatokat Hollywood egyik ügyeletes szépfiúja, Channing Tatum fogja ellátni, és jelen állás szerint a Netflix mutatja be pár éven belül a végeredményt.

Ezek alapján egy elképesztő alkotásról van szó, hiszen minden jel arra utal, hogy igazán különleges, és egyedi lesz, így talán végre Adam Sandlernek is összejön az áhított Oscar-díj, ha ennyire mély, komoly szerepet vállalt. A színészt legközelebb a Hustle című sportfilmben láthatjuk, szóval jó eséllyel utána kezdik el forgatni a The Spaceman of Bohemiát, amire eddig úgy néz ki, hogy tényleg érdemes várnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás