Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Aranyat ér Harry Styles új klipje

Aranyat ér Harry Styles új klipje

Zene, Film & Kultúra

Aranyat ér Harry Styles új klipje

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 11:11

Nagyon közelinek tűnik, de már négy éve, hogy – határozatlan időre – feloszlott minden idők legnépszerűbb fiúbandája, a One Direction. A tagok azóta mind szólókarrierbe kezdtek, de kétségtelen, hogy Harry Styles-nak fut a legjobban az a bizonyos szekér. Az énekes most legújabb klipjét mutatta be, a Golden-t, ami valószínűleg ismét a slágerlisták éléig menetel majd. 

Harry hozza azt, amit az elmúlt években megszokhattunk tőle. Látványos klip, szépfiús mosoly, a zene mégis újra és újra meglepheti azokat, akiknek a fejében az énekes örökké 1D-tagként fog megjelenni. Ez azért lehet, mert a sztár a teljesen pop és elektronikus elvárásokkal ellentétben egy pszichedelikus, alternatív stílust képvisel, és bátran nyúl a rockzenei elemekhez is. 

Emellett Styles – a koncertjeit elnézve – büszkén hívhatja magát hangszeres zenésznek is, hiszen gyakran gitározik is a zenekar teljes értékű tagjaként, ami szintén piros pont. 

Úgy volt, hogy az énekes idén májusban hazánkba is elhozza legújabb dalait, méghozzá az Budapest Aréna színpadára, viszont a koronavírus-járvány miatt a koncert meghiúsult. A rajongóknak viszont nem kell kétségbe esniük. A show új időpontban megrendezésre kerül, méghozza 2021. február 22-én, ahol már valószínűleg a vadonatúj klip dala is helyet kap a repertoárban. 

Borítókép: ANGELA WEISS / AFP