Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbara mellet villant, és MTV EMA-t vezet

Palvin Barbara mellet villant, és MTV EMA-t vezet

Zene, Film & Kultúra

Palvin Barbara mellet villant, és MTV EMA-t vezet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:12

Eldőlt, hogy Palvin Barbara lesz az MTV European Music Awards egyik műsorvezetője.

Nem olyan rég jelentette be a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy Magyarország lesz az MTV EMA 2020 egyik házigazdája, mivel egyszerre közvetítenek majd Londonból, valamint Budapestről. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek, Budapest viszont november 8-án magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét. A járvány miatt nem lehet nagy felhajtást csapni, de ettől még óriási lehetőség ez számunkra, mivel az MTV European Music Awards óriási reklámértékkel bír.

„A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak”

- fejtette ki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az MTÜ közleményében.

Közben arról is lerántották a leplet, hogy Palvin Barbara lesz az egyik műsorvezető. A világhírű modell is hozzátette, hogy ez egy hatalmas lehetőség Magyarországnak.

Nagy még a titkolózás: a több világsztárt felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később tudunk majd meg többet.

Palvin Barbara persze közben sem pihen, mivel nem olyan rég szerepeltek párjával a Numéro magazin holland kiadásának címlapján. A modell keblei egy vietnami étteremben, falatozás közben kikandikálnak ki, persze sok rajongó bánatára csillagozással. A képek között megéri lapozgatni, mivel rengeteg retro megoldással találkozhatunk.

Borítókép: Vincenzo PINTO / AFP