Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jackie Chan elárulta, hogy miért nem szerepel már hollywoodi filmekben

Jackie Chan elárulta, hogy miért nem szerepel már hollywoodi filmekben

Zene, Film & Kultúra

Jackie Chan elárulta, hogy miért nem szerepel már hollywoodi filmekben

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:15

A legendás Jackie Chan az utóbbi években nem igazán tűnt fel hatalmas amerikai produkciókban, a színész pedig most elmondta, hogy mi ennek az oka.

Valódi ikonnak számít Jackie Chan, aki humoros, látványos alkotásaiban saját maga vállalja az eszelős kaszkadőrjeleneteket. Egy időben Hollywood is folyamatosan foglalkoztatta őt, hiszen például a Csúcsformában-széria hatalmas sikert ért el, viszont a 2010-es Karate kölyök óta nem nagyon kapott főszerepet fontosabb amerikai alkotásokban – most kiderült, hogy miért.

Jackie Chan elmesélte, hogy igazából sosem fordított hátat a hollywoodi filmgyártásnak, csupán az évek alatt rettenetesen megunta, hogy nem kap egyetlen normális forgatókönyvet sem, hiszen folyamatosan ugyanazt a szerepet szánják neki: egy hongkongi zsaru.

A most is rengeteg ázsiai filmben szereplő világsztár nagyon szeretné, hogy végre igazi, sokoldalú színészként tekintsenek rá, és az emberek végre rájöjjenek, hogy ő nem csupán egy bunyózós, mókás akcióhős, hanem annál sokkal több.

2017-ben a Pierce Brosnannel közösen készített Az idegen című akció-drámában kapott egy lehetőséget arra, hogy megmutassa a komolyabb oldalát, és végül sokakat meglepett alakításával, de az is nemzetközi koprodukció volt, szóval sajnos még tovább várat magára Jackie Chan nagy hollywoodi visszatérése – ami valószínűleg a Csúcsformában sokat emlegetett negyedik része lesz.

Borítókép: Jackie Chan / Ye liangjun / Imaginechina / Imaginechina via AFP