promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös klipet hozott ki Halsey és Machine Gun Kelly
Borítókép:  CINDY ORD / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az amerikai zenészek mintha nem is törődnének a koronavírussal, folyamatosan új anyagokon dolgoznak. Október 22-én egymás után pakolták ki a mainstream előadók az új dalokat és klipeket. Így tett Machine Gun Kelly is, aki ezúttal Halsey-val készített közös videót. 

Halsey-t valószínűleg senkinek sem kell már bemutatni. A 26 éves, amerikai énekesnő csupán néhány év alatt vált a világ egyik legkedveltebb előadójává, mind szóló dalaival, mind pedig közreműködéseivel. Olyan előadókkal dolgozott már, mint YUNGBLUD, The Chainsmokers, G-Eazy, vagy a Jared Leto vezette 30 Seconds To Mars. 

Most azonban új pályákra evezett, akárcsak alkotótársa Machine Gun Kelly, és egy igazi punk slágerrel nyűgözték le a rajongókat. 

A klip kissé alternatív, de pont annyira, mint azt anno a 2000-es évek elején megszokhattuk a pop-punk bandáktól... és hogy mi teszi mégjobban múltidézővé az egészet?

Hát Travis Barker szereplése, aki MGK új lemezéhez nem csak feldobolta a dalokat, hanem ő volt az egész album producere is. Az új klip zenéje a rapper legújabb, Tickets To My Downfall című korongján kapott helyet, ami néhány hét alatt a Billboard csúcsáig jutott. 

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a zene mellett a sztár új bizniszbe is kezdett, kávézót nyitott, 27 Club Coffee néven. 

A 27 Club az idejekorán, 27 évesen elhunyt sztárokra, zenészekre utal. 

Valószínű tehát, hogy nem pihenéssel telnek Machine Gun Kelly napjai, de ezt mi nem is bánjuk. Hallgasátok meg a Forget Me Too-t és pörögjetek fel, ezeken az őszi borongós napokon!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás