Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: Jared Leto újra Joker lesz

Hivatalos: Jared Leto újra Joker lesz

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: Jared Leto újra Joker lesz

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:50

Úgy tűnik, mégiscsak valósággá válik a rajongók rémálma: Jared Leto a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligájában fog visszatérni, mint Joker.

Jared Leto a 2016-ban bemutatott, és rendkívül megosztóra sikerült Suicide Squad - Öngyilkos osztag című DC-filmben alakította először, és mind ez idáig utoljára a Bűn Bohóc Hercegét. A filmet rendező David Ayer sosem titkolta, hogy a színész jelenetei közül a legtöbbet ki kellett vágni, éppen ezért nem is adatott meg igazán a lehetősége arra, hogy Jokerként bizonyítson.

Azóta a rajongók egy jelentős része minden idők legrosszabb Jokereként emlegetik őt, és mindig is reménykedtek benne, hogy soha nem kapja vissza a karaktert. Most azonban valósággá válni látszik a rémálmuk, ugyanis a The Hollywood Reporter több bennfentes forrásra hivatkozva közölte a hírt, hogy

Jared Leto újra magára ölti a Bűn Bohóc Hercegének ikonikus külsejét, méghozzá a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligájában.

Mint az már korábban kiderült, a rendező pótforgatásokat tart Az Igazság Ligája bővített változatához, amihez több színészt is visszahívtak; név szerint Ben Affleckkel, Ray Fisherrel, és Amber Hearddel, és ezek szerint Jared Letoval (korábban még Henry Cavill és Gal Gadot neve is felmerült) forgatnak le néhány új jelenetet. Hogy rajtuk kívül még kiket hívtak vissza, azt nem tudni.

A Synder-féle Az Igazság Ligája 2021-ben, egy 4 részes minisorozatként fog debütálni az HBO Maxon.

Borítókép: IMDb