Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Világhírű DJ-vel készít közös dalt a Blink-182 énekese

Világhírű DJ-vel készít közös dalt a Blink-182 énekese

Zene, Film & Kultúra

Világhírű DJ-vel készít közös dalt a Blink-182 énekese

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 07:37

Éppen legújabb sci-fi filmjét készíti a Blink-182 egykori gitáros-énekese, Tom DeLonge, de úgy tűnik mégis akad ideje a zenére. Nemrég Instagram-oldalán közölte a meglepő hírt, hogy közös dalt készít a világhírű DJ-vel, Illeniummal. 

Aki már látott Amerikai Pite filmeket, annak biztosan megmaradtak a zenék is. Akkoriban, akinek az egyik dalát kiválasztották egy betét- vagy főcímdalnak a ma már kultikussá vált mozikhoz, annak egyenes út vezetett a legnagyobb színpadokig. Így volt ez a Blink-182-val is, akik emellett abban a szerencsében részesültek, hogy szerepelhettek is az első részben. Ők voltak, azok akik majommal a vállukon nézték, ahogy Jim szerencsétlenkedik a webkamera előtt.

A zenekar utána megjárta a legnagyobb fesztiválokat, évekig voltak a csúcson. Sőt, még a 2014-es Sziget Fesztiválon is felléptek, ami után pár hónappal bejelentették, hogy a banda énekes-gitárosa, Tom DeLonge kilép a formációból. 

Azóta eltelt hat év és DeLonge meg sem állt. Több könyvet is írt, saját céget alapított, mely az űrutazással és az idegen civilizációk utáni kutatással foglalkozik, és persze rengeteget zenélt. 

Tomnak eddig egyetlen szólóalbuma jelent meg, viszont úgy látszik, hogy most ismét készen áll arra, hogy önálló dalt hozzon ki, de a producer ezúttal nem más lesz, mint a világhírű Illenium. 

A DJ legutóbb a The Chainsmokers-szel hozott ki világslágert, a Take Away-t, ami a csúcsokra tört a lejátszási listákon. 

Izgalmas kollaborációnak ígérkezik a két zenész dala, ami október 23-ra várható. Úgy tűnik, hogy az évek óta tartó „elektronikus zene uralom”, most kicsit visszatér a múlt nagy punk attitűdjéhez, elég, ha belegondolunk Machine Gun Kelly, vagy Yungblud friss anyagaiba. 

A Tom DeLonge x Illenium album borítót el is hoztuk nektek, mostmár csak ki kell várni a premiert!

Borítókép: The San Diego Union