promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világhírű DJ-vel készít közös dalt a Blink-182 énekese
Borítókép:  The San Diego Union
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen legújabb sci-fi filmjét készíti a Blink-182 egykori gitáros-énekese, Tom DeLonge, de úgy tűnik mégis akad ideje a zenére. Nemrég Instagram-oldalán közölte a meglepő hírt, hogy közös dalt készít a világhírű DJ-vel, Illeniummal. 

Aki már látott Amerikai Pite filmeket, annak biztosan megmaradtak a zenék is. Akkoriban, akinek az egyik dalát kiválasztották egy betét- vagy főcímdalnak a ma már kultikussá vált mozikhoz, annak egyenes út vezetett a legnagyobb színpadokig. Így volt ez a Blink-182-val is, akik emellett abban a szerencsében részesültek, hogy szerepelhettek is az első részben. Ők voltak, azok akik majommal a vállukon nézték, ahogy Jim szerencsétlenkedik a webkamera előtt.

A zenekar utána megjárta a legnagyobb fesztiválokat, évekig voltak a csúcson. Sőt, még a 2014-es Sziget Fesztiválon is felléptek, ami után pár hónappal bejelentették, hogy a banda énekes-gitárosa, Tom DeLonge kilép a formációból. 

Azóta eltelt hat év és DeLonge meg sem állt. Több könyvet is írt, saját céget alapított, mely az űrutazással és az idegen civilizációk utáni kutatással foglalkozik, és persze rengeteget zenélt. 

Tomnak eddig egyetlen szólóalbuma jelent meg, viszont úgy látszik, hogy most ismét készen áll arra, hogy önálló dalt hozzon ki, de a producer ezúttal nem más lesz, mint a világhírű Illenium. 

A DJ legutóbb a The Chainsmokers-szel hozott ki világslágert, a Take Away-t, ami a csúcsokra tört a lejátszási listákon. 

Izgalmas kollaborációnak ígérkezik a két zenész dala, ami október 23-ra várható. Úgy tűnik, hogy az évek óta tartó „elektronikus zene uralom”, most kicsit visszatér a múlt nagy punk attitűdjéhez, elég, ha belegondolunk Machine Gun Kelly, vagy Yungblud friss anyagaiba. 

A Tom DeLonge x Illenium album borítót el is hoztuk nektek, mostmár csak ki kell várni a premiert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás