Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A férfi, aki még Chuck Norris klubjában is lehetett kidobó

A férfi, aki még Chuck Norris klubjában is lehetett kidobó

Zene, Film & Kultúra

A férfi, aki még Chuck Norris klubjában is lehetett kidobó

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:09

Jean-Claude Van Damme akció nélkül, lufik között ébredve ünnepelte a 60. születésnapját.

Most fel lehetne idézni néhány Chuck Norris viccet, és elképzelhetjük, ha olyantól kapsz munkát, aki el tud számolni a végtelenig kétszer, akkor be fog indulni a karriered.

Jean-Claude Van Damme 1960. október 18-én született Brüsszelben, nem olyan rég ünnepelte a kerek 60. születésnapját. A színész tízéves korában kezdett el harcművészettel foglalkozni, amikor apja beíratta egy shotokan karate tanfolyamra. Végül fekete övet szerzett és megnyerte az European Professional Karate Association középsúlyú bajnokságát.

Nehéz elképzelni, de 16 éves korától öt évig balettozott is. Azt vallotta, ha túl tudsz élni egy balettfoglalkozást, akkor bármilyen edzést is túl tudsz, legyen az akármennyire kemény.

Chuck Norrisszal nagyon is jóban voltak, és ő adott neki munkát a newporti klubjában, a Woody’s Wharfban. Már az is nagy szó volt, hogy Norris kidobója lehettél, de aztán a színész meghívta Van Damme-ot a vietnami háborús akciófilmjébe, az Ütközetben eltűntbe dublőrként. Utána szép lassan kinyílt előtte Hollywood ajtaja, de végig kellett küzdenie magát azon a bizonyos létrán.

Jean-Claude Van Damme nem csapott nagy bulit, és az Instagramjára is csak egy visszafogott lufis képet töltött fel. Hatvan évesen jól esik picit ágyban maradni, de megnyugodhatunk, fogjuk még őt látni elég B-kategóriás akciófilmben, sőt, még nagyon gáz Zs-ben is.

Borítókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP