promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnybe lábad a Star Wars-rajongók szeme a The Mandalorian új előzetese miatt
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 30-án debütál a Disney+-on a nagysikerű Star Wars-sorozat, a The Mandalorian 2. évada, amihez nemrég egy vadonatúj, elképesztően látványos előzetes érkezett.

Nem kell már sokáig várnunk arra, hogy visszatérhessünk a messzi-messzi galaxisba; október 30-án a 2. évaddal folytatódik Jon Favreau óriási sikernek örvendő The Mandalorian című szériája, ami sokak szerint az első jó dolog, ami a Star Warsszal történt az 1983-ban bemutatott A Jedi visszatér óta.

Nem csoda, hogy a 2. évadot még nagyobb várakozás övezi, hiszen az elmúlt hónapokban számos olyan pletyka, infómorzsa, bejelentés érkezett, ami csak tovább „hergelte” a rajongókat. Ezek közül az egyik, hogy Rosario Dawson-t szerződtették le Ahsoka Tano szerepére, aki Anakin Skywalker padawanja volt. A mind ez idáig csak A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokban látott karakter sokak kedvencévé vált, így természetes, hogy miért várják annyira, hogy végre élőszereplős változatban is megmutatkozzon.

Nem kisebb örömöt váltott ki az a híresztelés, hogy Darth Maul is felbukkanhat a sorozat 2. évadában. A Baljós árnyakban, a Solo: Egy Star Wars-történetben, és a már említett animációs szériákban szereplő Sith ugyancsak egy rendkívül közkedvelt figura a Star Wars-univerzumban, akit mindig szívesen látunk viszont egy-egy Csillagok háborúja projektben.

A The Mandalorian 2. évada ugyancsak 8 epizódból fog állni, és az eddigi képsorokból, előzetesekből úgy tűnik, hogy egy igazán feszes, akcióval és izgalommal telepakolt évadra számíthatunk. A nemrég debütált, vadonatúj, és elképesztően látványos előzetest minden Star Wars-rajongónak látnia kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás