Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barátok közt Vili bácsija szexi csajokkal bulizza át az éjszakát – klip

A Barátok közt Vili bácsija szexi csajokkal bulizza át az éjszakát – klip

Zene, Film & Kultúra

A Barátok közt Vili bácsija szexi csajokkal bulizza át az éjszakát – klip

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:00

Bricklake és Purebeat új zenéjének videójában szerepel Várkonyi András, aki egy fejre szerelt kamera segítségével megmutatja, hogy milyen is egy csapatós éjszaka a haverokkal.

Rengeteg néző kedvence Várkonyi András, aki 1998 óta alakítja Vili bácsit a Barátok közt című sikersorozatban. A koronavírus-járvány miatt a saját érdekében sajnos kényszerpihenőre kellett mennie, így nem forgathatott a stábbal, viszont az utóbbi hónapokban sem volt tétlen, és valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy elvállalt egy egészen meglepő projektet.

A két magyar DJ, Bricklake és Purebeat „Big Band 2020” című lüktetős elektronikus zenéjének klipje megmutatja, hogy milyen is belső nézetből egy jó kis bulizós este a spanokkal, ahol végig megy a csajozás, meg a piálás a belvárosban – majd főhősünk a party után reggel, megtörve hazakászálódik, és ekkor derül ki a tükörbe nézve, hogy végig Várkonyi András volt, aki a szexi, bikinis csajokkal lazult.

Ez már önmagában is remek, hiszen kifejezetten jó kis csattanóról van szó. Valószínűleg senki se gondolta volna, hogy végig a Vili bácsit alakító színész volt a partyarc, akinek a szemszögéből mi is ott lehettünk a görbe estén. Aztán az egészre ráteszi a koronát a sztár egyetlen, de annál ütősebb mondata:

„Csak az asszony meg ne tudja”.

Itt lehet megnézni a Várkonyi András közreműködésével készült klipet, ami egyszerűen kihagyhatatlan:

Borítókép: Várkonyi András / blikk.hu (Isza Ferenc)