promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi falatnyi ruhában szexizik legújabb klipjében – teaser
Borítókép:  Tóth Andi / bors.hu (Végh István) via metropol.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár közönségkedvence, Tóth Andi a következő dalához egy parkban forgatott videót, amiben ráadásul bikinialsóban villantja meg kockahasát – és ez nem mindenkinek tetszik.

Sokáig úgy tűnt, hogy az X-Faktor egykori nyertese, Tóth Andi főleg a csábító megjelenésével vonja fel magára az emberek figyelmét, de mióta a TV2 Sztárban sztár című műsorában szerepel, egyre többen látják, hogy tehetség is tartozik a szépségéhez. A híresség rengetegszer kifakadt már, hogy folyton a külsejéről van szó, de most mégis az apró ruhadarabokkal fedett teste kapta a főszerepet legújabb klipjében.

Tóth Andi egy parkban készítette el a következő dalának videóját, aminek pár jelenetében egy bikinialsó, meg egy rövid haspulcsi van rajta, ami nem elég, hogy szabadon hagyja az izmos hasfalát, de még a melleiből is többet mutat, mint kéne – főleg annak tükrében, hogy a sztárnak már elege van abból, hogy csak a szexuális kisugárzása a téma.

Valószínűleg pontosan emiatt csinálta, és ezzel csak görbe tükröt akart mutatni a világnak, de a rajongók többsége nem így gondolja, hiszen rengetegen támadják amiatt, hogy ennyire lengén öltözött fel a klipben. Tóth Andi persze reagált is pár kommentre, ahol elárulta, hogy ő maga rendezte az anyagot, és egyáltalán nem akar foglalkozni mások véleményével – inkább csak jól akarja érezni magát, és mindenkinek ezt ajánlja.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi október 19-én érkező – amúgy egész kellemesnek tűnő – új zenéjének ízelítőjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás