promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage megint megvadul, és karddal megy neki egy űrlénynek – Jiu Jitsu-előzetes
Borítókép:  Nicolas Cage a Jiu Jitsu című filmben / via slashfilm.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét egy őrült filmmel lep meg minket Nicolas Cage, ugyanis a Jiu Jitsuban megnézhetjük, ahogy közelharcot vív egy vérszomjas földönkívülivel.

Igaz, hogy a jobb napokat is megélt Nicolas Cage sokak szerint a világ egyik legjobb színésze, de az utóbbi években olyan förmedvényekben szerepelt a könnyű pénz reményében, hogy manapság elég nehezen lehet komolyan venni őt. Sajnos a következő filmje sem könnyíti meg a helyzetünket, ugyanis ez is annyira gagyinak tűnik, hogy az már egyenesen zseniális.

A Jiu Jitsu című alkotás arról szól, hogy hatévente érkezik a Földre egy gonosz űrlény, aki könyörtelenül el akar pusztítani minket, de van egy csapat, akik már hosszú ideje felveszik vele a harcot, hogy ezzel védjék meg az egész emberiséget – hát kívánhat ennél többet egy néző?

A Kickboxer: Megtorlás eddig nem túl profinak bizonyuló rendezője, Dimitri Logothetis készíti a teljesen elvetemültnek hangzó művet, és egyáltalán nem titkolja, hogy máris elkönyvelte magában a sikert, hiszen folytatásokat tervez hozzá.

A Jiu Jitsu Nicolas Cage mellett olyan kőkemény arcokat vonultat fel, mint például Tony Jaa (Ong-bak – A thai boksz harcosa) vagy Frank Grillo (Amerika kapitány: A tél katonája), szóval még akár jó is lehetne, de az előzetes arról árulkodik, hogy ez is maximum egy szórakoztatóan pocsék alkotás lesz, amin még nevethetünk is valamennyi alkohol elfogyasztása után.

Itt lehet megtekinteni a november 20-án érkező Jiu Jitsu kedvcsinálóját, amiben Nicolas Cage nemes egyszerűséggel egy karddal esik neki az idegennek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás