promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage megkapta élete eddigi legőrültebb szerepét
Borítókép:  Nicolas Cage / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színészt már rengetegszer láthattuk érdekes, sőt, inkább furcsa filmekben, de most lehet, hogy minden eddiginél durvább lesz a következő alkotása.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage valamikor a világ egyik legnépszerűbb színésze volt, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint A nemzet aranya, Ál/Arc, Con Air – A fegyencjárat, A szikla, és még hosszasan sorolhatnánk. Manapság viszont az anyagi gondjai miatt szinte mindent elvállal, legyen az akármennyire is gagyi.

A sztár viszont időről időre megmutatja, hogy a kétséges minőségű alkotások ellenére ő még mindig tehetséges, csak adjanak neki valamit, amivel rendesen tud dolgozni. A MovieWeb cikke alapján most hatalmas szerencse érte őt, ugyanis megkapta egy olyan projekt főszerepét, ami már most teljesen feltüzelte az embereket.

Nicolas Cage lesz a híres/hírhedt Joe Exotic a Netflix hatalmas sikerén alapuló sorozatban.

Joe Exotic a Tiger King, vagyis Tigrisvilág című 7+1 részes dokumentum széria főszereplője, aki egy elég érdekes, megosztó egyéniség, hiszen rengetegen imádják és utálják egyszerre, de az biztos, hogy bárkit az őrületbe tud kergetni. Valaki szerint áldozat, egyesek pedig úgy gondolják, hogy bűnöző és állatkínzó, aki jogosan ül most is börtönben. A parkjában tigriseket, oroszlánokat, és egyéb állatokat tartott megkérdőjelezhető körülmények között, de végül egy Carole Baskin nevű rivális nő miatt csukták le, hiszen állítólag felbérelt valakit, hogy megölje.

Tényleg elképesztő történet lapul itt, hiszen őrület, amit ez az ember, meg a többi macskakedvelő csinált az évek alatt. Valóban különleges alak Joe Exotic, hiszen egyszerre félelmetes és vicces, ahogy viselkedik, ezért még a mocskos dolgok ellenére is nehéz igazán utálni őt, szóval tökéletes lesz Nicolas Cage számára a szerep, ami egyben hatalmas visszatérést is jelenthet neki, hiszen a Tiger King volt az év eddigi egyik legnagyobb dobása.

Arról még nincs hír, hogy mikor érkezik a sorozat, de az már kiderült, hogy az American Vandal készítője, Dan Lagana fogja írni. Itt egy kis ízelítő a Tiger Kingből, hogy mindenki Joe Exotic hatása alá kerüljön:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás