promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Morbid, de vicces kimaradt jelenet érkezett az Álarcos énekeshez – videó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub újabb kimaradt jeleneteket tett közzé az Álarcos énekeshez, amiben például Istenes Bence bűvészmutatványának előkészületeibe is bepillanthatunk.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában a Dinónak kellett lelepleznie magát, ak Erdélyi Mónika volt. A Nyomozók közül mindenki az RTL Klub egykori műsorvezetőjére tippelt, így a hatodik adásra végre mindenkinek sikerült bezsebelnie egy sikerpontot.

Hogy végül miért a Dinónak kellett hazamennie, az kiderült az Álarcos énekes egyik legfrissebb kimaradt jelenetében. A Nyomozók egyáltalán nem vitatkoztak sokat arról, hogy a Kaktusz, a Béka, és a Dinó közül melyik álarcos hírességnek kell lelepleznie magát; mindannyian egyetértettek abban, hogy a Dinóban már nincs több annál, mint amit eddig is láthattunk, ráadásul a három veszélyzónás közül ő volt az egyetlen, akinek személyazonosságával kapcsolatban egy véleményen voltak.

Egy másik jelenetben azt láthatjuk, hogy Istenes Bence hogyan készült arra, hogy kettévágja Csobot Adélt. A műsorvezető a bűvészek egyik leghíresebb mutatványát mutatta be az előző adás elején, amit saját feleségén végzett el. Hogy mi történt az adásfelvétel előtt, azt az alábbi morbid, de vicces videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás