promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a tinilányok kedvenc zenekara, a The Vamps
Borítókép:  UnitedByPop
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közel egy évig nagy volt a csend a brit fiúzenekar, a The Vamps körül. Sokan már le is mondtak a srácokról, pedig nem lett volna szabad. A banda új, Better című dala és klipje új korszakot nyithat a fiatal zenészek karrierjében. 

Tudni kell, hogy a 2012-ben alakult The Vamps hatalmas lendülettel robbant be a köztudatba. Az eleinte feldolgozásokat játszó banda szépfiúi rögtön meghódították a tinilányok szívét, emellett pedig be kell vallani, elég frankón zenéltek. 

Első kislemezük a Wildheart több toplista éléig vándorolt, de ekkor új kihívóra akadtak a 5 Seconds Of Summer személyében (akiknek sajnos a budapesti koncertjük elmaradt a koronavírus miatt). Utóbbi anno a One Direction előzenekaraként mindenkit maga mögé taszított, így hiába érkeztek a Vamps új slágerei, egyszerűen nem tudták hozni a megérdemelt számokat. 

A srácok így 2019-ben elérkezetnek látták, hogy kicsit a háttérbe vonuljanak és megújulva térjenek vissza a köztudatba. Ennek legfrissebb eredménye a vadonatúj Better című dal, amihez videoklip is készült. Az egykor jóképű fiatalokat mintha teljesen kicserélték volna, totál hipszter arcokká váltak. Amivel amúgy semmi baj nem lenne, ha ezt a „rivális” 5SOS nem csinálta volna meg, már két évvel ezelőtt. 

Na, de sebaj, ettől függetlenül elképesztően jó dalt hoztak össze a fiúk, egy ütős videóval. Egyet sajnálok csak, hogy a tökéletes performansz sem tudja feltolni a klip számlálóját egymillió fölé.

Ők maradnak vajon a legalulértékeltebb banda, vagy szerinted eljön még az ő idejük? Írd meg a választ Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás