promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő fenyegetőzött, majd kirakta Dudás Mikiéket a Nyerő párosból – videó
Borítókép:  Rácz Jenő / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy vitával, csavarokkal teli este után Dudás Mikiék estek ki a Nyerő páros versenyzői közül, Rácz Jenő pedig már megint túlment egy határon.

Igazán eseménydús volt az RTL Klubon futó Nyerő páros előző adása, hiszen el kellett dönteniük a szereplőknek, hogy kik essenek ki. Puskás Petiék és Dudás Mikiék közül választhattak a versenyzők, és egy szavazattal Dudásék nyertek, hiszen egyedül Rácz Jenőék voksoltak ellenük – ami érthető a múltkori összetűzésük után –, viszont ekkor jött a hatalmas csavar.

Rácz Jenő a meglepetéskártyája miatt elvehetett valakitől egy szavazatot, és miután megfenyegette a Járai házaspárt – hogy „kössék fel a gatyájukat”, mivel fogynak a barátaik –, nemes egyszerűséggel törölte a voksukat, így döntetlen alakult ki. De mivel Dudáséknak kevesebb pénzük volt, ezért ők estek ki a sztárséf döntése miatt.

Ki is alakult egy szóváltás, mivel Járaiék nem tűrik ezt a hangnemet, de Rácz Jenő tagadta, hogy a részéről megfélemlítésről lett volna szó. Érezni lehetett a levegőben a feszültséget, de ezt hamar megtörte a búcsúzás keserűsége, hiszen Dudás Miki szerelme, Ivett nagyon sajnálta, hogy számukra vége a játéknak, és könnyeivel küszködve árulta el kedvesének, hogy még szívesen maradt volna.

Ezzel most felborultak az erőviszonyok, és mivel már csak négy páros maradt, így jó eséllyel mindenki elkezd majd egy kicsit jobban taktikázni a győzelem érdekében – szóval felkészülhetünk a további izgalmakra és vitákra.

Itt lehet megnézni a szavazás drámai pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás