Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rácz Jenő fenyegetőzött, majd kirakta Dudás Mikiéket a Nyerő párosból – videó

Rácz Jenő fenyegetőzött, majd kirakta Dudás Mikiéket a Nyerő párosból – videó

Zene, Film & Kultúra

Rácz Jenő fenyegetőzött, majd kirakta Dudás Mikiéket a Nyerő párosból – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:38

Egy vitával, csavarokkal teli este után Dudás Mikiék estek ki a Nyerő páros versenyzői közül, Rácz Jenő pedig már megint túlment egy határon.

Igazán eseménydús volt az RTL Klubon futó Nyerő páros előző adása, hiszen el kellett dönteniük a szereplőknek, hogy kik essenek ki. Puskás Petiék és Dudás Mikiék közül választhattak a versenyzők, és egy szavazattal Dudásék nyertek, hiszen egyedül Rácz Jenőék voksoltak ellenük – ami érthető a múltkori összetűzésük után –, viszont ekkor jött a hatalmas csavar.

Rácz Jenő a meglepetéskártyája miatt elvehetett valakitől egy szavazatot, és miután megfenyegette a Járai házaspárt – hogy „kössék fel a gatyájukat”, mivel fogynak a barátaik –, nemes egyszerűséggel törölte a voksukat, így döntetlen alakult ki. De mivel Dudáséknak kevesebb pénzük volt, ezért ők estek ki a sztárséf döntése miatt.

Ki is alakult egy szóváltás, mivel Járaiék nem tűrik ezt a hangnemet, de Rácz Jenő tagadta, hogy a részéről megfélemlítésről lett volna szó. Érezni lehetett a levegőben a feszültséget, de ezt hamar megtörte a búcsúzás keserűsége, hiszen Dudás Miki szerelme, Ivett nagyon sajnálta, hogy számukra vége a játéknak, és könnyeivel küszködve árulta el kedvesének, hogy még szívesen maradt volna.

Ezzel most felborultak az erőviszonyok, és mivel már csak négy páros maradt, így jó eséllyel mindenki elkezd majd egy kicsit jobban taktikázni a győzelem érdekében – szóval felkészülhetünk a további izgalmakra és vitákra.

Itt lehet megnézni a szavazás drámai pillanatait:

Borítókép: Rácz Jenő / rtl.hu (screenshot)