Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas csavarra számíthatnak az RTL Klub nézői – videó

Hatalmas csavarra számíthatnak az RTL Klub nézői – videó

Zene, Film & Kultúra

Hatalmas csavarra számíthatnak az RTL Klub nézői – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:13

Nagy meglepetésre készül az RTL Klub, hiszen az egyik sikerműsorában olyan dolog fog történni, ami elég jelentős izgalmakat okoz majd.

Már egy ideje megy az RTL Klubon a Nyerő páros című műsor, amiben különböző hírességek versenyeznek egymással, és eddig szinte minden adásban voltak feszült jelenetek, durva szóváltások, így folyamatosan maradandó élménnyel szolgál a közönségnek. Láthattunk már kőkemény összetűzéseket, és a könnyek is rendszeresen potyognak, de a készítőknek most mégis sikerül tovább tetézniük a dolgokat.

Kiderült, hogy jókora csavar lesz a Nyerő párosban, ugyanis vissza fog térni egy már kiesett pár, ráadásul teljes értékű versenyzőként, ami biztos, hogy sok szereplő orra alá tör majd borsot, és valószínűleg újra előjönnek a régi konfliktusok is.

Legutóbb Dudás Mikiék kiesése miatt csak négyen maradtak, így ez a szám ötre duzzad majd, és az biztos, hogy akárki is megy vissza, nem lesz benne köszönet, hiszen szinte mindenkiben maradt valakivel szemben tüske, így jó eséllyel kihasználják majd a második esélyt arra, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba – vagy esetleg sokkal rosszabbá tegyék az amúgy is problémás helyzetet.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést, a nézők pedig izgulhatnak, hogy vajon kik lesznek azok, akik visszaköltözhetnek a villába:

Borítókép: Illusztráció / via pcforum.hu