promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyerő páros: durván egymásnak esett Rácz Jenő és Dudás Miki – videó
Borítókép:  Rácz Jenő / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas szóváltás alakult ki a Nyerő páros két talán legkeményebb szereplője között, hiszen Rácz Jenő és Dudás Miki a féltékenység, rivalizálás, és nagyzolás vádjával illették egymást.

Már eddig is láthattunk indulatokkal teli jeleneteket az RTL Klubon futó Nyerő párosban, de most elég erős személyiségek feszültek egymásnak, és mindez egyetlen kérdésnek volt köszönhető.

Rácz Jenőéknek kellett válaszolniuk arra, hogy vajon kivel nem lesznek soha barátok, és a sztárséf azt válaszolta, hogy Dudás Mikivel, mivel nála érez egy rivalizálást, és mert folyton az ügyeletes „kan” szerepére hajt – ezt pedig természetesen nem hagyta szó nélkül a sportoló, és egyből beszólt, hogy ő meg féltékeny a megjelenésére.

„Valami komplexus benned van, mert folyamatosan, amikor ott voltam, azt kellett hallgatni, hogy neked mid van. Milyen autód van, milyen házad van. [...] Nekünk is van jakuzzink, én nem sajnálom tőled, csak én nem vágok föl vele. [...] Kérdezted, hogy miért nem közeledünk. Ezért, mert én nem szeretem az ilyen embert. Én nem érzem jól magam az ilyen emberrel. [...] Tudjátok, hogy mink van? Azért nem tudjátok, mert mi nem erre verjük magunkat. És ezért gondoltam az irigységet, mert én nem szorulok rá, mikor megjelenek, hogy elmondjam, hogy mim van, mert én megjelenek, és én elégedett vagyok magammal”

– mondta Dudás Miki.

A többiek egy ideig félve figyelték a fejleményeket, de végül megpróbálták leállítani a vitát, hiszen érezni lehetett, hogy tényleg egy elég komoly összetűzés lesz, ha tovább folytatják, és az senkinek sem hiányzik. Ebből is látszik, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában – de néha egy is elég a hatalmas balhéhoz.

Itt lehet megtekinteni a heves jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás