promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hooligans elhalasztja az összes idei koncertjét – kiderült, hogy miért
Borítókép:  Hooligans / blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly dolgot jelentett be a Hooligans zenekar, hiszen ebben az évben már nem lesznek fellépések, de meglepő módon nem a koronavírus-járvány miatt.

Hatalmas népszerűségnek örvend itthon a Hooligans, hiszen olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint a „Királylány”, „Illúzió”, „Apám” vagy többek között a „Paradicsom”. A banda viszont most elég szomorú hírt közölt a rajongókkal, ugyanis kiderült, hogy idén sajnos már nem láthatják őket a színpadon, és ez sokak első tippjével ellentétben nem a világjárvány miatt van.

„Az idei évre három Hooligans koncert maradt már csak a naptárban, melyeket át kell szerveznünk a jövőbeni dátumokra.
Mindennemű pletykát és szenzációhajhász cikket mellőzve eláruljuk, hogy Tibi karján évekkel korábban egy ínszakadás történt, ami akkoriban nem volt megfelelően kikezelve és az elmúlt időszakban nagyban megnehezítette gitárosunk munkáját és mindennapjait. Nem lehet sajnos tovább halogatni ennek a korrekcióját és műtétre szorul, amit időszakos pihentetésnek kell követnie”

– olvasható a Hooligans közleményében.

De szerencsére azért jó hírrel is szolgált a zenekar, ugyanis kiderült, hogy a tervek szerint még idén novemberben érkezik az új dal, ami a „Kendőzetlen igazság” címet kapta, és persze egy klip is jár majd hozzá. Az viszont még kérdéses, hogy az előző, már-már Rammsteines sláger, az „Evolúció” nyomdokaiban haladnak tovább, vagy egy kicsit visszavesznek majd a zúzásból.

Itt lehet megtekinteni a Hooligans bejelentését, amiben már az új dátumok is szerepelnek:

Itt pedig meghallgatható az „Evolúció”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás